Premsesss99 eğer yeteri kadar ıslanırsan yani ön sevismeyi ne kadar uzatırsan o kadar zevkli olur ki sen de ıslanırsın o zaman çok fazla acı hissetmezsin o anın tutkusuna bırak kendini kasma korkma düşünme onu her şey ikiniz için de kolay olsun sehvetle yaparsan acımaz kuşum korkma ben öyle yaptığım için acı hissetmedim 😚

Premsesss99 benimki anlatıldığı gibi değildi hafif sonrasında bel ağrısı çektim

Premsesss99 yapabilirsin neden yapamayasın biz aralıksız 2 hafta yapmıştık sğfğeğfşeşfşeş

Premsesss99 öncelikle aciyacak düsüncesini kafanizdan cikarin.
      Öpüsme sevismeyle baslayin kasma kendini kasarsan acir ve karsi taraf sizi zevke getirsin yavas yavas girin olaya zaten zevke gelince islaklik olunca o isi yapmaktan baska bisey düsünmiceksin sal kendini esinin kollarina 🔥❤️

sedatadik kduurukluktan hiç fark etmedim lslcşeşfkwopcwl en sonunda enfeksiyon oldum ya ne zordu o dönem

Premsesss99 ilk gece yapacaksınız eğer ertesi gün yapmayın ara verin ki enfeksiyonla uğraşmayın. Birgün aralıklarla yapmanız en sağlıklı olanı. Her bünye enfeksiyon kapacak diye bişey yok ama sağlık açısından bu şekilde yapmanız sizin için daha iyi olur. Hem o birgün de özlersiniz vücudunuzda dinlenmiş olur 🥰 kendinizi mümkün olduğunca kasmayın. Eşinizi çok ittirmeyin mesela, benim yaptığım en büyük hata buydu. Bi elim eşimi ittirmekle geçti 😂 adapte olamadım o yüzden. Kendinizi akışına bırakın, kan gelecek canım acıyacak diye düşünerek yaparsanız süreci uzatırsınız. Bol bol sevişin güzelce sulansın orası. Zaten herşey kendiliğinden gelecek. Ben hiç anlamamıştım bile, eşim oldu bitti dedi. Şaka mısın dedim 😂 sonra bi yanma oldu acı biber değer ya eline, sonra elini ağzına götürürsün hafif bi yanma hissi olur. Onun gibi düşün. Kan da geldi ama korkutacak şekilde değil. Herkesin gerdek hikayesi gerdek şekli farklıdır. Siz size özel olanı en iyi şekilde yaşamaya çalışın ❤️‍🔥💋

Premsesss99 kendini kasmadan yaparsan acımaz yani eşinin girmesine izin ver rahat girsin zaten o gün birşey yasamayacaksiniz kanaman olacağı için bel ağrısı oluyor onun dışında ben böbrek ağrısı çektim idrar yolu enfeksiyonu olmuştum 2 hafta boyunca yapamadık o işten sonra sonra oldu hatta sevinçten ağlamıştım andnsnxjcm 🤪😅

Premsesss99 bu ilk gün kan gelcek acicam diye düşünürsen işler senin içinde eşin işinde zorlaşır farzetki yıllardır evlisin unut herşeyi kendini kocanın kollarina bırak 🙊🙈

• m123 bunu yanıtladı.

Askkadini aynen vala. Zehir ettim kendime şimdi delisi oldum ayıptır söylemesi 🤭 ki ben vajinusmus diye doktora bile gitmiş insanım ilk başta. Benim tam bi aşk evliliği olmadı nasıl desem böyle deliler gibi sevmedim şimdi yalan yok. Şükür iyidir eşim ama belki kör kütük aşık olsaydım kollarına bırakırdım kendimi şehvetle bisey hissetmezdim. Çok kolay bisey aslında tek ihtiyaç ıslaklık bide aşk. Düşünsene millet deli oluyor öyle acı veren biseyi niye yapsın herkes 😇

m123 bende kör kütük aşık deildim ki… Ama zor geçmedi yani çok zevkte almadım ama stres ten dolayı keşke adet olsaydım o zamana kadar alisirdim daha rahat olurdu

Bende oldu ama tecrübesizlik yeterli sulanmamaktan. Bi de enfeksiyon kaptım. Balayı cinsel lik anlamında güzel geçmedi malesef.

Premsesss99 kendini kasma rahat ol ön sevişmeyi uzun tutun ıslanman için islanmadan asla izin verme canın biraz yanar bende öyle olmuştu

Bende ilk gece kanama oldu bıraktık sonrasında bi hafta yapamadık korkumdan 😂😂 şimdi ne korku bişey bebek uyudumu hop yatağa 😂😂

Kan bosalacak falan diyenlere inanma öncelikle. Sonrasinda da en çok iş düşen kişi eşin oluyor o gece. Ne kadar uzun o sevisme olursa, ne kadar yavaş sakin davranirsa senin için o kadar iyi. Gözünü kapat ve eşinle mutlu olduğunu düşün, kötüyü negatif enerjiyi uzak tut kendinden. Sonrasında muptelasi olacaksın dhjd

Premsesss99 korkma vajinismus olursun korkacak birsey yok kayganlastirici jel kullanabilirsin ilk ilişki de ölmüş gibi anlatanlara da inanma erkekten eşten kaynaklı yeteri kadar ıslanma olursa acı olmaz bazı okuzler bodoslama dalıyor elbet acır kadının canı