jupiterkralicesi bacım şimdi sana benden tavsiye bir erkeğe vazgeçilmez olduğunu hissettirirsen ilk önce senden vazgecer buna katılmayan bir kadın yoktur bekarken bi ilişki uzmanını dinlemiştim uzmanda erkekti bir kadın kesinlikle cepte olmayacak bir ayağı eşikte olacak bunu hissettirecek ki erkek bunu bilecek diye anlatıyordu bence çok doğru eşimle flört zamanlarında bile sürekli ayrılan kızınca ben oluyordum tabi eşimde peşimde koşuyordu okul çıkışıma gelip bekler öğlen molama gelip beklerdi hep biz evlendik bu hep böyle gitti seviyorum sevdiğimi de belli ederim ama asla vazgeçilmez olduğunu düşündürmem aksine ben öyle düşünüyorum kendim için 8 sene oldu evleneli çok kavgalar atladık en son Ocak ayında koptu film bende bastım gittim iki çocuğu da ona bıraktım balıkesire abime gittim üç gün üst üste geldi balıkesire ama beni bulamadı bunlar fazla detaylı konular girmek istemiyorum demem o ki kendinden çok kimseyi sevme çocuğunda buna dahil önce kendin her zaman bencilce bulabilirsin beni belki kendinden çok taviz vermişsin eşinde olsa bu kadar taviz verme evet sinirle bana da bir kere eşim küfür etti bastım gittim ben hep gidiyorum çokta beni de örnek alma da 😂😂