lboncukannesi bu kadar olay oluyor tahammül edemiyorsunuz kızınıza zarar veriyor evet oda çocuk ama kendini dışlanmış hissediyor bu yüzden kızınıza zarar vermeye çalışıyor siz neden gitmekte bu kadar ısrarcısınız anlamıyorum mecbur kalmadıkça gitmeyin gitrigimizdede kızınızı gözünüzün önünden ayırmayın

Pinkoooo Ben zaten 1 sene içerisinde toplasanız 2-3 kere gitmişimdir. Onunda dışında mecburi ortamlarda denk geliyoruz. Yaptıklarınıda yanımızda kaşla göz arası yapıyor. Kendini dışlanmış hissedeceği bir ortamda oluşmuyor. O kadar çocuk içinde sadece benim kızıma zarar veriyor. Sebebini bende anlayamıyorum, kızım kesinlikle ona zarar vermiyor ama o sanki kızımı takıntı haline getirmiş. Bende eşime dışarda bile karşılaşsan arkanı dönme dedim.

lboncukannesi Senin yiyip içtiğinden yemediğim kesin çocuğuna git kadının terbiye mi ver diyorum ,çocuklar bu kin öfke şekillerinizi gayet davranışınızdan anlıyor ve eylemlerini daha çok sürdürür diyorum önce kendi tutum davranışınızı çocuğun yanında değiştirebilirsiniz neyini anlamadın ?

lboncukannesi Benim çocuğum daha alalarını gördü muhattabım annesi oldu çocuğa karşı asla yüz ifademde bile değişiklik olmadı birleştirici bütünleştirici etkinlikler denedik sonuç zarar vermekten vazgeçti zamanla ,sizin öfkenizi 8 yaşındaki çocuk farkediyor daha çok zarar veriyor ısrarla başka başka şeyler yazıyorsun ,aç iyice oku önce yeterince zamanımı verdim …bu kadar yeterliydi

lboncukannesi gelme hitme olayını bırakın esinde ne güzel kayırmamış ablamın kızı diye soğuk girsin araya bence mesafeli ol ben olsam esimi hic sakinlestirmem uzak dur bitsin yani ne cekiyor el kadar bebe ben de gelemem boyle sinir çocuklar oluyo cidden eğitimsiz belli ki düzelene kadar ayağını kes bence sizin iliskilerinizide etkiler yani

lboncukannesi ben size hak veriyorum. Bian kendimi sizin yerinize koydum haklısınız. Elbette çocukta da suç var sonuçta 2. Sınıfa gidiyor ve her şeyi bilinçli yapıyor. Ama en çok suç anne babasında. Okuduğum kadarıyla görümceniz çocuğuna dur demiyor demedikçe çocuk şımarıp kızınıza zarar veriyor. Kıskançlığından. Siz çok sakin davranmışsınız ben annesine kızardım. Terbiye ve eğitim verememişsiniz diye. Ben kızıma sesimi yükseltmeye çekinirken başkasının çocuğu gelicek benim kızımın canını yakacak vallahi canını okurum. Yani bide hafife alınacak şeyler değil parmağını ısırmış ya o şeyle parmağını koparsaydı ayağına vurmuş kızınız düşmüş kafasını vurmuş allah korusun ya bir şey olsaydı Bunun hesabını kim verecek. Birazda çocuklarınıza dur demeyi bilin.

lboncukannesi o kadar olay olmuş hala gitmekte yada gelmelerine devam etmişsiniz. Çok vahim bir durum. Evet oda çocuk ama çocuklar bazen çok acımasız olabiliyor lar Allah korusun kızınıza kalıcı bir darbe atsa ne yapacaksınız? Keyfi gitmeler gelmeler yapmayın zorunlu ( bayram geçmiş olsun lar gibi) olunca da kızınızı yanınızdan ayırmayın. Açık açıkta söyleyin kızınız kızıma zarar verirse verdikten sonra size ne yapabilirim ki diyin gitmeyin gelmesin

Cleopatra karşıda anlayışlı anne baba vardıda bizmi konuşmadık eltimle oturmuş yaprak sarıyoruz çocuk gelmiş arkadan üstüme tükürüyor 1. De aa çok ayıp böyle yapmamalısın dedim ikincide yine suratımı asmadım bile 3. De annesine dedim yanımda oturuyorsun görüyorsun neden sessiz kalıyorsun dedim dediki o çocuk aklı ermiyo aklo erse yapmaz neyse bidaha tğkğrdü bu sefer kızdım ay nasıl kuyruğuna bastıysam artık sanki yıkanınca geçmeyecek diye bana anırıyo ama nasıl ee anne zaten çocuktan beter sen kalkmış diyorsun annesiyle konuş eltim evi ayağa kaldırdı ev kalabalık herkez başımıza üşüştü ve ben suçluymuşum muamelesi gördüm şimdi bu durumda olsan ne yapardın peki ben ne yaptım bilşyomusun herkesin içinde ağzımın dolusunca yüzüne tükürdüm hadi git yıka yıkayınca geçer nasılsa dedim bazende dinsizin hakkından imansız geliyo ama

Melaykeee Ben zaten en büyük suçun annesinde ve babasında olduğunu düşünüyorum. Ben kızım birine dokunsa aklım çıkıyor, oyun oynarken istemeden birinin canı yakmasından korkuyorum ve sürekli kontrol ediyorum. Bu insanlar basım bu kadar düşüncesiz olup ve kendileri gibi çocuk yetiştirmeyi başarabiliyorlar hiç anlamıyorum.

avrupa04 Biz zaten 1 sene içinde 2-3 kere gitmişizdir, onun dışında mecburi ortamlarda denk geliyoruz. Bulduğu ilk fırsatta da zarar vermeye çalışıyor. Gelde buna sinirin dayansın. Gerçekten bazı anne babalar benim çocuğuma zarar gelmesin de, kiminkine ne oluyorsa olsun kafasındalar. Yazık, çok yazık.

Melaykeee Gerçekten çok haklısın, insanlar bunu neden anlamaz bilmiyorum. Kendi çocuğunuzun canı kadar, başkasının çocuğunun canını da düşünmeniz gerekiyor. Yavrum ya minicik parmağında diş izini görünce delirdim. Onlara sorsan, çocuk bunlar derler. Ne çocuğu ya? Her şeye aklı eriyor, yetişkin gibi cevaplar veriyor. Buna mı aklı ermiyor? Ahh o anne babalar var ya, neyse bir şey demek istemiyorum.

ESMERBOMBA_ Ozaman eltiniz anlamıyorsa görüşmeyeceksiniz bu kadar basit bunun için destanlar yazmaya gerek yok…

lboncukannesi belli ztn yazdıklarından görüşmeyin net.. zamanla o da ayağını keser bak onun çevresinde Çocuklu kimse kalmaz zaten ..