kanalize Askkadini etkileri ve yan etkileri dkh ile aynı buna güvenemem bunun yerine hap kullanırım içim rahat hiç değilse
nurozttrk bukii27 benimde öyle eşim yapmadigi halde acaba hamilemiyim perileri geliyor regl 2 gün geciksin sndnxjskc
Askkadini kanalize ben sprial kulaniyorum ama bigtiiimm ondan bunu bi doktora danışayım belki denerim çocuk olursa başım üstüne bakarim ama olmazsa hayatıma bunla devam ederim
fatima19 kanalize senin hap yorumlarından sonra başladım ve bekarlığımdan beri günü gününe regl olmayan ben tam gününde oldum 😅teşekkür ederim
Askkadini bukii27 kız ben spiralden sıkıldım eşimde rahatsız oluyo bende adetlerim düzensiz yoğun kanama ağrılı surecc
yeso bukii27 2 yıldır takılı çok şükür bi sıkıntım olmadı kuzum regl 5 gün sürer gününde olurum ağrım da hiç olmadı tabi herkeste aynı etki olmaz benim ki bakır 10 yıllık 🥰
kanalize fatima19 ya çok sevindim memnun kaldıysan ne mutlu bana kendim deneyimlemediğim ve araştırmadığım birşeyi asla önermem umarım hep böyle gider hangisine başladın 🫶🏻☺️