bukii27 2 yıldır takılı çok şükür bi sıkıntım olmadı kuzum regl 5 gün sürer gününde olurum ağrım da hiç olmadı tabi herkeste aynı etki olmaz benim ki bakır 10 yıllık 🥰

Askkadini aynen öyle canım misine ipi gibi diye biliyorum benim eşimde bi kaç sefer hissetti bende korktum kaydımı dıye acaba batma oluyor dedi bi sıkıntı yoktu kayma falan doktor arada ipi hissedebilir dedi korkma cnm yinede kontrollerini ihmal etme ❤️

Askkadini ben sağlık ocağında taktırdım görsen varya öyle kötü bi yerdi hastane takmadı. Yeni doğum yaptım diye bende 3 çocuğu doğurunca korku başladı gittim sağlık ocağı buldum hepsıde takmıyormuş sadece o yer takıyormuş neyse ebe taktı ultrason falan da yok hatta sorumluluk kabul ettim yani normal sprıal taktı hiç acı bıle hıssetmedım pimpirkli ben gayet rahattım orada çok şükür 2 yıl oldu ama ne enfeksiyon ne başka bısey 2 ay önce kontrole gittim gayet sağlıklı yerinde shshsh

yeso doğru hastane takmıyor bizim burda büyük sağlık merkezi var benide oraya gönderdiler ulatrason fln yoktu dediğin gibi taktılar çıktım evime gittim ama bende akıntı oluyor ilaltahapda oluyo arada canım avimadi fazla ama sonra yolda karnımın alt kısmı agriyodu

• yeso bunu yanıtladı.

Askkadini ben alarım kurdum ve sorumluk gibi bişey o yüzden zor olmuyo her gün yerimizden kalktığımız gibi ilk çocukların altını değişmek nasıl bi zorunluluksa oda öyle 🤣