ikiprensesannes BlackMambaa_ çok Zor anca ikinci el bulabilirsin o fiyata oda bir ihtimal herşey uçtu ne yazık ki
BlackMambaa_ ikiprensesannes 2 el kesinlikle almam Evet herşey ateş pahası herşey zorlaşıyor Bu zamanlar Giden Zaman’ları aratacak
BlackMambaa_ nurozttrk Aşkım buradan bizim bir arkadaş ben yanlış seleni etiket yaptım herhalde @selen_ dogru etiket bu olucak
BlackMambaa_ ikiprensesannes Sonumuz hiç hayır degil gerçekten dünyanın çivisi iyice cıkıyor çok yakında herşeye hasret kalacağız hepsi kıyamet alameti bunların
ikiprensesannes BlackMambaa_ Allah sonumuzu hayır etsin yapacak bişey Yok o çivi çıkmadan önce bunlar düşünülmeliydi bakalım artık Allah yardımcımız olsun
nurozttrk ikiprensesannes ajsmrmrkdkd sus sus birisi varmış ta selen diye allajim gülmekten kyazamiyorum birisi beni tokatlasin kendime gelim
BlackMambaa_ @selen_ Aşkım nerdesin sen 8 gündür Postlarda seni arıyorum bak fırın postuna bile adını yazıyorum adını peridelere yazdım yarim😂
BlackMambaa_ ikiprensesannes Bilmiyorum ki kaç gündür girmiyor Açıksası merak ettim onu postlarda yok