HurremSultan belladonna aşk olsun dkdkd bugün tutmadım oruç dün içim cekildi bebem ac kaldı 🥲 birde küstü mememe ağlayarak uyudu sallanmadi mememe sarıldı 🥲🥲🥲
belladonna HurremSultan Sen bu zamanda dikkat et aşkım. Bebeğini en iyi sen bilirsin. Ona göre hareket et
Elisam2022 Benimki de 20 aylık gün boyu emiyor ek gıda çok az yiyor. Tansiyon düşüklüğü var bir de bende, uzun süre ac kalınca tansiyon iyice düşüyor o yuzden tutamıyorum maalesef
belladonna kleopatranizzz Teşekkür ediyorum canım. Soğuk algınlığı demişti doktor ama asla soğuk algınlığı gibi değildi berbattı geçen haftam, bu hafta da enfeksiyon çıktı. Bir kaç gün hastanede kalacağım. 😊
belladonna HurremSultan Bende anlamadım Hürrem ne oldu. Geçen hafta soğuk algınlığı demişti doktor, bugün de enfeksiyon var dedi. Yatışımı yaptı, bir kaç gün hastanede kalacağım
belladonna kleopatranizzz Çok teşekkür ediyorum canım. Sizlerde çok dikkat edin. Benim hiç bir şeyim yoktu. Bir anda gece ateşle başladı. Havalara, güneşe de aldanmayın
bukii27 belladonna bella yeni görüyorum Çok geçmiş olsunnn çok üzüldüm şuan ya sana etiket yaptım ama görmedin ya da ben görmedim cevabını gözüm senş arıyordu lütfen toparlan ve dön buraya enerjinden mahrum bırakma bizi 💐🥹🥹
kleopatranizzz belladonna Geçen ay bende de aynısı oldu ve hala öksürük devam ediyor,asla grip veya üşütme değildi covidden daha zor geçti diyebiliri. Acil şifalar dili sana da 💐
kleopatranizzz belladonna Geçen ay bende de aynısı oldu ve hala öksürük devam ediyor,asla grip veya üşütme değildi covidden daha zor geçti diyebiliri. Acil şifalar dili sana da 💐
belladonna kleopatranizzz Benimde öyle, eşime covid bunun yanında melekmiş dedim ki gerçekten öyle. Benimde öksürmekten ciğerlerim acıyordu yara olmuş ara ara kan geliyor. Çok teşekkür ederim 🥰
belladonna HurremSultan Teşekkür ederim hürremim. Kayınvalidem ve görümcem geldi. Kayınvalidem evde kızımla, görümcem de benim yanımda kalacak