Nasıl geçiyor gününüz kizlar çok zorlanıyor musunuz? Evet bugünün yemeklerini belirledik sıra tatlılarda. tercih eden var etmeyen var ben tatlı kadiniyim 👌 mmmm şöyle bol meyveli bi pankek pastasi canım cekiyo bayadir ama bugun onu yapmicam başka gün yaparım güllaç vardı dayanamadım yaptım onu geçen keşke bekleseydim 2 gün ama beğenmedim bidahada yapmam. sanırım ıslak kek yapicam siz tatlı yaparmisiniz yoksa bu kadar kalori yeter ben zayiflicam diyenlerdenmi ?

yeso afiyet olsun senin yerinde olmak isteyen kaç kadın vardır şimdi sus otur ye şükret 😅

• yeso bunu yanıtladı.
    • yeso bunu beğendi.

yeso durarim cok sükür o konuda sIkintim yok azimliyim🤣

• yeso bunu yanıtladı.
      • yeso bunu beğendi.

Moonlight_ diyettemisin ben kızıma yedirirken doyuyorum sanki ben yemişim sende öyle yap😅

Askkadini beslenmeme dikkat ediyorum gereksiz Kalorie almamaya bakiyorum 🤣

Benim büyük 7 yasinda kendi yiyor ben yediremem 🤣 kücükte 7 aylik henüz erken 😂
          Kocama yedireyim bari bende hahahah

yeso benimde listemde revani var bol şerbetli yammy yammy😋 gecen uyuyup tekrar uyanmak geri uyuyup 7 de kalkmak beni biraz sersem gibi yaptı onun dışında şükür iyi gidiyor işte zaman çabuk geçiyor

karamelek90 benimde kaç gündür gece uykularım darmadağın kızım gecenin bi vakti uyaniyo daha uyumuyo şuan 4 buçuk saatlik uykuyla duruyorum

Nietzsche bu tartışmayı sabitledi.

Askkadini Yarına başlıycam ben oruca 🥹🤷🏻‍♀️
                Bugünde eşim için revani yapmak istiyorum ya da gelin pastası bakalım hangi şanslı akşam bizimle olucak😂😂