Ben 24 eşim 27 yaşında iki güne bir ilişki olur oda beş dakika daha öncede yazmıştım buraya her yönden iyi ama cinsel yönden iyi değil ben çok istekliyim Allah kahretsin ki keşke böyle olmasaydim her gün olsa her gün yaparım ve uzun sürsün istiyorum eşimi seviyorum onunla konuşamıyorum birkere konuştum yine aynı oldu isteklerimi yüzüne soyleyemedm mesajda yazdım ama yine yapmıyor yine yapmıyor. Boşanmak istiyorum artık o dereceyim kendi kendimi tatmin edeceksem ben niye evlendim. Bu ilişki süresini nasıl uzatabilirim acaba ya?
Cinsel uyum yoksa evlilik bitirilmeli mi?
Serraaa uzman desteği mi alsanız acaba? Pek bişey bilmiyorm destek hakkında ama aile terapistine fln gidebilirsiniz eğer eşinde bu durumdan şikayetçiyse
Yorumcunuz Yazamadan dayanamadım boşan evlenme bir daha,evlilik heyecanı öldürüyor nedir ya.Sizin hayatınız böyleyse kimseye bu fikri veremezsiniz aralarını düzeltmek için akıl vermektense boşanın bi daha evlenmeyin diyosunuz akıl var mantık var.🤦♀️
Serraaa eşimle senelerdir düzenli bir sex hayatımız var haftada 5 gün kesin yaparız ama eşim öyle aman aman ateşli ihtiraslı bir adam değildir kaplan gibi değildir yani 😁 bende aksine cok istekli ve düşkün bir kadınım yeniliklere açığım panter gibiyim 😁 ama eşime duyduğum minnet ve aşk o kadar fazla ki yani ten uyumumuz yüzde yüz olmasa da o açığı kapatıyor sevgim. Bence boşanmayı falan düşünme çok gençsiniz düzgünce konuşunca halledilmeyecek konu yoktur
Sizi anlıyorum, ama Herşeyiniz güzelse, Sizi aldatmıyorsa, Çok iyi bi eşse , sizi seviyorsa saygı duyuyorsa bi Seks için boşanacakmısınız gerçekten? Mesela tamam boşandınız ve yeni birisi çıktı karşınıza Seks hayatı çok iyi biri sizi her anlamda tatmin ediyor uzun seks sürüyor, ammmaaaa iyi eş değil😒 peki o zamanda mı boşanacaksınız?0
Serraaa kendini onun yerine koy böyle bi durumda senden ayrılsa buralarda feryat edersin sonra .. aşk varsa sevgi saygı huzur varsa gerisi halolur
Anlamadim cinsel iliski icin mi evleniyorsunuzda seks uyumu yoksa bosancaksiniz anlamiyorum allah korusun kocaniz o isi yapamayacak durumda olsa hastalansa falan direk terk mi ediceksiniz
Serraaa zor bi durum evet evlilikte cinsel hayatin iyi olmasını herkes ister sadece bu yüzden bile biten önce evlilik var..
Bence al karışna konuş doktora gitmeyi teşvik et seni seviyorum ama böyle böyle olmak istiyorum de..
Bunları tatli dille anlayışlı bi şekilde söyle bide hemen patlamasın biraz hassaslar erkekler bu konuda
Serraaa ben 2 senedir evliyim cinsellik ne bilmiyorum cidden. Bi tane de kizim var kızımdan önce esim pesimde kosardi hergece isterdi dogal olarak suan cocuktan dolayi ben cok yorulup uyuya kalıyorum esimde ellemiyor yorgunum diye.. zaten Artik istemiyorum cunku hicbirsey hissetmoyorum. Ne zevk ne baska birsey. 1 kere bile orgazm olmadim nasil birseydir bilmem . O yuzden yapasim da yok.. ama cok buyuk kavgalar ediyoruz bazen cinsellik yuzunden degil ailevi olaylardan dolayi felan o zaman bile yani icim icimi yiyor.. 2 gun evden kovsam 2 gun 2 asır geliyor bana .. bekarken koca bosamak cok kolay gelirdi bana ama evlenince oyle olmuyor cidden. Istemiyorum artik de ayril 2 gun sonra insan cok ozluyor tabi buyuk hatalar geri dönüşü olmayan seyler olmadigi surece. Yuva kurmak cok zor yikmak basit.. bir cozum yolu bulun konusun cabalayin ikinizde derim. Baktiniz olmuyor oturup karanizi verin
Serraaa okey rötar 👌🏻