Artemisss bizde de buna benzer durum var. O eltimle aileden kimse konuşmuyor, sadece en büyük eltim konuşuyor, birde bayramlarda köye kaynanama geliyor, kaynanamda gelme diyemiyor tabi. Ama eşimde en cok o abisiyle konuşuyor. 😂 Günde 5-6 defa konuştuklari yetmiyormuş gibi birde sürekli mesajlaşıyorlar. İyiki başka şehirdeler, burda olsalardi bizim evden hiç çıkmazlardı heralde ya da eşim sürekli abisine giderdi 😅
Elti
Artemisss yok 🤟😁
Sedaa yaaa bizde de durum aynen böyle. Kaynanam bir gün “korkuyorum çocuklarımı birbirine düşürecek diye” bir laf etmişti ama ona rağmen gel git yapıyorlar çünkü atsan atılmıyor, satsan satılmıyor. Biz hepimiz aynı şehirdeydik sonra biz taşındık ama aynı yerde ve evlerimiz çok yakın olmasına rağmen şükürler olsun ki erkelerin işlerinden dolayı bayram seyran ramazan davetleri dışında yanyana gelmeyiz ve eltim sağolsun her bayram yapacağını yapar ve gider 😂😂😂
HurremSultan galiba bir evin tek gelini olmak istemezdim ama eltilerim olacaksa da arkadaş gibi anlaşacağım insanlar olmasını isterdim ahahaha eltisizlik sıkıntılı iyi Elti bulmakta tamamen şans 😂😂😂
Artemisss kaynım var ama bekar😂
HurremSultan o evlenene kadar senin ağırlığın oturur haha benim iki erkek kardeşim var. Abim evli diğeri daha 15 yaşında 😂 yengemden ballısı daha görmedim. Görümcem kardeşim gibi küçükte evlenene kadar ben yıllanırım zaten gelince de o benim ben onun umrumda olmam aynı kulvarda bile olmayız diyor ahhahaa 😂😂😂