esmermelek Şallarınızı nerden alıyorsunuz hangisi daha kullanışlı sizce ben parça parça aldım orda burda gördükçe
zarifhanim esmermelek Ben penye şal kullanıyorum. Burada bir şalcım var hira isimli bir markadan satıyor yıkayıp kullandığımda sorun yaşamadığım için hep oradan alıyorum. Eşarpta da bambu tercih ediyorum. Lavinse scarf. bu markanın dokusunu ve kalınlığını seviyorum. İç göstermiyor. Burada hiç bir yerde bulamadığım için İstanbul’dan getirtiyorum.
1prensesannesi esmermelek bende sizin gibi nerde beğenirsem ordan aliyorum. Pamuklu caz şal kullanıyorum çok zahmetsiz ütü istemiyor ve çok güzel şekil alıyor 🤗
Melaykeee Aşkım gecenin 3 buçuğunda şalların mı aklına geldi 😂😂 kapalı olmadığım için tavsiye veremicem ama üstte kalsın ❤️❤️
Bubenimoykumm Şallarım genel olarak armanda armine ipek. Günlük olarak bambu pamuklu şallar takarım. Belli biyer diyemem. Gördükçe aldım bir dolap dolusu eşarp ve şlım var aldıkç alasım gelir. Bu bir bağımlılık..
yesilgozanne esmermelek günlükte pamuklu şal çok seviyorum. Önemli bir yere gidilecekse de Medine İpeği tercih ederim. Eşarpta da twill ipek😍
aftma esmermelek bende genelde şal ve eşarp içib freshscarf kulanıyorum instagramda sayfaları var bak mutlaka
Sedaa esmermelek ben günlük olarak bambu ya da pamuklu şal kullanıyorum. Düğün ya da özel günlerde ise ipek şal kullanıyorum. Belli bir marka yok, çarşıya gittiğimde bir tane şal eşarp magazasi var, genelde hep ordan alıyorum.
Artemisss esmermelek freshcarfs sayfasından alıyorum. Bu en son çıkardıkları desenli şalları dehşet güzel.