Doğumdan önce istekliydim ve acisizdi sezeryan oldum ve istek kalmadı bende kocam istiyor ama ben yanaşmıyorum üzülüyorum nasıl değişecek bu durum 🥺 3 ay oldu doğum yapali

gultenmhmt Çok çok normal canım. Hem mental olarak yorgun oluyorsun sadece çocukla ilgilendiğin için şu an tek düşündüğün şey annelik yapmak ❤️ ağrılarında varsa korkuyor olabilirsin. Bende ilk doğumdan sonra aşırı korkuyordum normal yapmıştım ama küçük bir dikişim vardı. Yırtılacak kanayacak canımı acıtacak diye aşırı tırsardım. Sonra sonra geçti tabii gayet normal bir süreç ama eşin içinde kolay değil onu da düşünüp biran önce kendini toparlamaya bak 🌺

Eve yeni bir birey girdi, sorumluluklarin arttı. Ev bebek yemek temizlik derken kendimize ve esimize zaman kalmıyor gibi oluyor ilk aylarda. Adapte sürecinde bazi çiftler arasında olabiliyor böyle durumlar. Birbirinize vakit ayırın, beraber film izleyin, kahve için, telefonları kapatıp sohbet edin. Bebeğin uyuduğu her anı değerlendirin. İlla seks de değil, birbirinize vakit ayırın öncelikle. Yavas yavas da çekim gücü olur birliktelik için istek olur diye düşünüyorum

gultenmhmt cidden bak zorlama ama kendini vücudun hala oturmaya çalışıyor. Sezeryan yada normao fark etmiyor. Organların yer değiştirdi. Tekrar yerine geliyor. Vücudun toplanıyor sıkılasiyor. Kimi insan istekli olur kimi isteksiz. Sadece istemiyor canım diyerek reddetme eşini kaygamlastirici kullanarak fırsatları değerlendir bebek durdukça sonra da düzelir zamanla 🥰🥰