lidyaaa__ Kekillikamisci Bende bayadır böyle postlar okumadım sakinlik çöktü perideye 😅😅 Teşekkür ederim yawrum 😘
lidyaaa__ nurozttrk İyi oldu ama konuşmaya başladık diye karnıyarık la sütlaç istedi beyefendi sanki aş evi burası 😅😁😁
nurozttrk lidyaaa__ aandnssnmx geç kardeşim geç sokucam midene de dalagina bobregine de as evi mi lan burası he as evi mi
lidyaaa__ kleopatranizzz Daha detaylı anlatmadım bak oruç oruc midemiz kaldırmaz diye ateş fln deme bak bana 😅😅 Kocaaaam gel orucumuzu bozalim 🤣🤣🤣🤪
kleopatranizzz lidyaaa__ Kalk aşkım kalk yemeğini düşün sen şimdi akşama yine aşka gelirsiniz siz sende o ışığı görüyorum ben fjfjfjfj
Pinkoooo lidyaaa__ çok iyi olmuş yaaa 😂 bende konusmadigimiz zamanlarda eşim birden sokulur sonra devamı gelir ya o gece benim için ayrıdır bizim küsme olayı 3 4 gün sürer 🤣
nurozttrk Pinkoooo valla küsken yapılan sexs ayrı bir tatlı oluyor zkansndj sinirli oluyorum birde daha fazla sertlesiyorhz znsnajja
lidyaaa__ Pinkoooo Bende çok seviyorum ani gelişen olayları, birde kavga ederken birden dudaklarıma yapışmasını ❤️🔥😂 Bizim küsmemiz 1 gün sürmedi 😅😅 Sahur da tartışmıştik ertesi gün sahur olmadan barıştık 😂