Gittibimilyarlikmobilya kleopatranizzz Gün sonunda vicdan muhasebesi yapıyorum. Dün uyumuyordu bir türlü bende dayanamadım kızdım bayağı sonra uyudu pişman oldum kızdığıma 😫 Ama onun iyiliği için de sabah erken kalkıyor 🥹
kleopatranizzz Gittibimilyarlikmobilya İşte bazen elimizde olmayarak da olsa yapabiliyoruz,sonrasında gelen pişmanlık zaten insanın içini kemirmekten uyutmuyor bile.🙃 Önemli olan ardından hemen gönlünü alabilmek ve aynı hatayı tekrar etmemek için çaba sarfetmek 🫶
llanjalee kleopatranizzz aynen de öyle hesap üstüne hesap açan manyaklar da geldi geçti burdan 🫢 ama ben benim korkmayın sakın 😂
Gittibimilyarlikmobilya kleopatranizzz Evet 🥰sabahin 7.30 unda oyun oynadıklarını biraz okula göndermeden yeterli ki bilmiyorum 🥹😀
Demokrit umayimo Yarın günümü nasıl daha verimli geçire bilirim✨ Yarın kızımla daha iyi nasıl vakit geçire bilirim✨
zeytep HurremSultan kocam dün çalışmıştı, ondan rahat bıraktım, bugün izinli🤣😅zaten daha bize gelecekteki bebenin gelesi yok, onu anladım ben😅🤣başlarım sizin uyuz dünyanıza diyor herhalde😅🤣