BlackMambaa_ Ne yemek yapıcam diye düşünmekten delirmek üzereyim her gün her gün yemek mi yapılır ya 😂 Neler yapıyorsunuz iftar İçin Fikir olsun banada 🌸
Susdinle BlackMambaa_ insan hergün şaşırıyor ya ne yapsak diye galiba bende bugün mercmk çor Güveç Pilav Salata yaparım inşallah şimdiden hayırlı iftarlar dilerim herkese ♥️🥰
BlackMambaa_ kleopatranizzz Tavuk ramazanın ilk günü yaptım Yanına kremalı makarna yapmıştım Bana kalsa dünden razıyım ama aynı yemekleri yiyen bir kocm yok
lidyaaa__ BlackMambaa_ Ay kaç gündür ne yapsam diye düşünmekten kafam kazan gibi oldu dün karnıyarık pilav yaptım 😋 Bugün 🌼 Bulgur pilavı Fellah köfte Nohut yemeği ya da bezelye patates havuç karışık yapcam Hoşaf
nurozttrk BlackMambaa_ dün Tarhana çorbası yaptım ondan var Bezelye yemeği yaptım o var çok az Bulgur pilavı var Salata yaparım Birde sinitsel yapcam yanına 1er tane yeter Baklava varr bide
soulless BlackMambaa_ birde yemek yemeyi çok seven kocan varsa 🥹 dün mercimek çorbası, yumurtalı köfte , mantı , halka tatlısı vardı Bugün fırında tavuk, mercimek çorba, cacık var yanına ekstra birşey bakarım elma dilim patates aklımda