ckkrs amacım sizi yargılamak değil, posta daha önce yazacaktım ama arkadaşların diğer yorumlarını da görünce sizi hatırladım. Beni yanlış anlamayın, saygı çerçevesinde konuşuyorum sizinle. Öncelikle bir evlilik ; saygı, sevgi, dürüstlük ve sadakat olmak üzere bu temel kavramlar üstüne kurulur ama sizde bunlardan hiç biri kalmamış anladığım kadarıyla. Ailesi bu kadar kötüyse, eş dediğiniz kişide bu kadar kötülük ve sapkınlık varsa niye ayrılmıyorsunuz kabahatli olduğunu ispatlayarak? Yalnız mahkeme önünde sizinde bu dişçi ile ilgili tehlikeli düşünceleriniz/fantezilerini ispatlanabileceğini veya farklı konular varsa bunların ispatlanabileceğini göz önünde bulundurun ve siiz de kabahatli sayılabaliceğiniz aklınızda bulunsun. Annenizin bu duruma tepkisi yanlış, üzülmüş olabilirsiniz ama size karşı o an yumuşamasını doğru bulmuyorum. Eğer karşı tarafta hatalı ise zaten, sizi çekip almalı. Evlilikte ki dört temel kavram bittiyse, aynı evde olup, çocuğu da kötü etkilemeye gerek yok. Şayet baba öyle biri olsa ben çocuğumu öyle kişi yanında tutmam. Ama sizde bu tehlikeli düşüncelerden vazgeçmezseniz, çocuğunuz sizin yanınızda da psikolojik açıdan iyi bir birey olarak yetişmeyebilir. Ayrılırsınız, aradan en az bir yıl geçer (devletin tanıdığı süre), bu süreçte gerçekten iyi biri çıkar ve evlenirsiniz veya aynı eve geçmeyi düşünürsünüz, kimse sizi yargılamaz. Ama bu şekilde olaylar örgüsü yargılamaya çok açık ve kabul edilebilir bir durum değil ne yazık ki toplumca. Dilerim evladınızı göz önüne alarak iyi bir karar verirsiniz.