ESMERBOMBA_ benim saçlarım ince telli çok birbirine giriyo hala öyle yani gün içinde bile tararım 😂 annem saçlarımı tararken arada mızmızlanıyorum diye kızardı bana hep inatçılığından saçların bile düğüm oluyo diye tarakla kafama vururdu 😂😅😂😂😂 hahahh canım anam bana kendimi aşağılık hissettirse de o zamanlar ,şimdi onu anlıyorum çok zorluyordum çünkü 😜
Kekilinize hiç makas vurdunuz mu ?
ESMERBOMBA_ başlığı görünce özel bölge anladım bir tek ben fesat değilim herhalde😂😂
ESMERBOMBA_ kız ben halen yapıyorum
Hangimiz yapmadık ki dhfj perçem keseyim derken beceremedim. Sonra ondan kurtulayim dedim kökünden kestim saçı. Tabi çocuk aklı, dipten kesince bitecek sanıyorum, 1 cm saç tutami kaldı öylece önümde kisacik. Uzayana kadar ne cekmistimcdhdj ay birinde de kas ortamı jiletle alayim derken kaşıma da gelmişti yanlışlıkla jilet. Kalemle ciziyordum o kısmı belli olmasın diye lisede falandim ama o zaman dhdj
Gittibimilyarlikmobilya aboo ne kötü yaa bide yapoyo insan sonrada utanıyo ay
Kekillikamisci hemşehri sayılırız da yakınım kayseriye kırşehirliyim canım
ESMERBOMBA_ ha o zaman sen değilsin benim kurbanlar 🤣🤣
- Düzenlendi
Kekillikamisci ahahaha he yana tarıyom 🤣🤣 tabii işin şakası
ESMERBOMBA_ Bir akrabamızın düğünü vardı. Herkes evde toplanmış kuzenimle bende aynı yaştayız 8-9 en fazla,baktık herkes süslenmiş saçları yapılmış.Bizim saçlarımızı evde annelerimiz yapmıştı,eskiden moda bu saçı salıp saçtan saç bantı şeklinde yaparlardı. Kuzenimle saçlarımı aynı. Bizde ne yapalım. Bulduk biyerden makas benim saçı bozduk kahkul kestik😅 Ama alnıma 2 cm sadece saç düuşyor çokkkk kısaa. Bizi bi gördüler bu ne hal siz ne yaptınız diye önüne gelen sonra saçı ne yaparızda kurtarırız güzel durur diye uğraşmıştı😁😁
ESMERBOMBA_ valla gelişine kesiyordum herkeste çok beğeniyordu öğretmenimin saçını kesmişliğim bile var 🤣
ESMERBOMBA_ ilkokul 4 sınıfta kendime kahkül kesmiştim evde annemden habersiz, saçımın önü eskilmiş diş fırçasına benziyordu😃
ESMERBOMBA_
Okulda biri bana ben saçının önünde toka var çıkar diye zorlamıştı bende ilk defa dişimi göstermiştim karşındakine jdjsjs normalde ekmeğimi elimden alırlardı öyle sessizdim. Hayır sanane benim tokamdan 😀
ESMERBOMBA_ biliyorum kız şaka oldgunu yalnz çok güldüm 🤣🤣
ESMERBOMBA_ müsaadenizle başlığa biraz gülücem AHAHSJAJDKDJDKCJDKCSJSKDJDKDJSJAHEJDDKRKSJ
ESMERBOMBA_ postunu gördükçe sinirlerim bozuluyor 😂
ESMERBOMBA_
Teşekkür ederim 😁😁
Ben yapmadım ama yinede yaşadım da ablam beni kurban etmişdi 😂😂😂😂😂
ESMERBOMBA_
Ve benim senin profiline olan sevgim😂😂😂😂 foto süper yaşa😂😂😂
ESMERBOMBA_ kekik diyince kusunuza makas mi vurdunuz diye sorugunu sandım
Deletedmom_18 tamire git bebeğim ..
ESMERBOMBA_ Aklıma @Kekillikamisci geliyor hep 🥲
Cvp yazmdıklarıma yazcm k bakmayın ..
Deletedmom_18 aşk olsun 🥺
Aklıma bu video geldi 😂😂
Kekillikamisci şaka yapıyorum 😍
llanjalee bemim saçlarımda çok kalın telli gür kaba kıvırcık tı halada öyle küçükken yaramazlık yapıyım bi misafir geldiğinde yada biz gittiğimizde yada çok kafa ağrıttığımda rahmetli dedem cebinden tarağını çıkarıp bak saçını tararım haa derdi saçımı tarayıp canımı acıtacak diye korkar uslu uslu otururdum
Ask_hosmus ay aslında şey yazsaydım başlığa kekilime makası vurdum 😅😅
bukii27 bende geçen sene banyodan çıktım saçımı at kuyruğu yaptım sıkı sıkı tepeden eşimin eline verdim makası bağlafığım yerin az aşağısından kesti ay ne cesaret ama kötü olmadı şükür . Sen kapalısın ozmn cesaret edevildiğine göre .
Kekillikamisci senin bu yorumu okurken aklıma arkadaşım geldi bir defa kaşlarını aldım ama varya sanki kaş ortasını inek yalamış gibi baya açmıştım asjsjsjaj ne zman aklıma gelse gülerim lise 1.sınıfa gidiyorduk o beni zorladı illa al dedi 😂😂
ESMERBOMBA_ seni saç tarama tehdidiyle ehlileştirmişler 😂😅
Elisam2022 yengemin kaşları seyrek oda boyıyor neyse bende ondan gördüm göz kqlemini aldım bende boyadım oysaki benim kaşlar simsiyah maho ağaya döndüm bide yqğmurlu hava okula gidebe kadar akmış milletin mas karası olmuştum ne kadar boyadoysam artık gşttim lavoboyq sabunlaya sabunlaya işim bitti ama yüzüm kqpkara olmuştu 😀😀
llanjalee evet ay ne çektim bu saçtan
1939 hahahah ay bunu biliyorum ahahah ay yazık yaa
HurremSultan kız valla görümcemin kızları makasla aldını söylemişti bi defa bende şok olmuştım .
ESMERBOMBA_ ama ben kıvırcık saç çok beğeniyorum ya keşke öyle olsaydı benim saçlarımda anlamsız bi dalga var ne düz ne kıvırcık
Susunbebekuyuyo iyi cesaret valla beğendimi öğretmen bari
Cappuccino eminim sonrada bidaha yapmamışsınızdır 😃😃
MedavikPastam aynı bende öyle olmuştu bide kıvırcık kalıntelli kabarık saçım vardı ay ne kötü olmuştum.
Gittibimilyarlikmobilya bende çok sessiz bi insanım kolay kolay sinirlenmezdim ama biride damarıma basınca abooo sen o zamn gör beni biz kürt üz köydede tek kürt biz varız çok yakın bi arkadaşımın halası demişki o kızla bidaha oynama kürtler bitli olur senin saçınada bit bulaşır sonra kız benle oynamıyo ne oldu bilmiyom en sonunda dedi halam böyle dedi senle oynamayacam pis bitli kürt dedi bana aboo bunu diyen senmisin yenmi yemenmi yenmi yemenmi bu kızı bi dövdüm 7 8 yaşındayız haa kız gözünü sağlık ocanda açtı kolu kırılmış ilçeye acile götürdüler sonra da aradan fazla geçmedi taşınmışlardı köyden
keyfimvekahyasi müsade senin beybisi istedin kadar güle bilirsin 😘😘