Az önce paylaştığım fotoğraflara bakıyordum. 21 ocakta kuzenimin düğününden eşimle paylaştığım bir fotoğrafta elimle göbeğimi sakladığım bir foto koymuştum. Herkes yoksaaa gebe misin diye kafamın etini yemişti. Şimdi fotoğrafı görünce aağğğ beeen gebeeymişim o zaman diye bir farkındalık oluştu şu an. Yeni döllenmiş sanırım ama çekim yasası yapmışlar herhalde 😂😂

Kekillikamisci kız yeni değil sadece o zaman hamile olduğumu bilmiyordum onu anlatmak istedim 😂😂 10 haftalığız şu an 😂 amin canım inşallaah 😍🥰😂

Deletedmom_18 ben sadece göbeğim fışkırdığı için saklamak istemiştim 😂😂 hemen gebe damgası yapıştırdılar 😂

eeeyaniii Ben de evleneli 2 ay olmuştu kuzenimin düğününde herkes hamile misin demişti göbeğim yüzünden 😀 Sağlıkla kucağına al canım🥰

meleksen1 amin canım inşallah 🙏🏻🥰 elimi bu şekilde tuttuğum içinmiş bende de 😂

eeeyaniii sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim, demek ki senin haberin yokken ben geliyorum diyerek sana içten içten hissettirmiş😁

zeytep amin canım inşallah 🙏🏻😍 evet ya canım bebikim benim 😂 herkese de yok falan dedim şimdi ki hıh bize söylemiyor sanki nazar değdircez 😂