piyangobileti Kekillikamisci e öyle ne yapayım hadi yapalım diyoruz ya çocuk uyumuyor ya mal mal konuşup beni soğutuyor ya 5 dakika olmadan çok zevk aldım deyip boşalıyor olan bana oluyor durduk yere duşa giriyorum
piyangobileti Kekillikamisci sıra bende diyorum umursamaz davranıyor hadi diyorum yapmaya çalışıyor geldin işte diyor hayır hissetmedim diyorum bozuluyor gibi oluyor bütün heves falan gidiyor en güzeli erkolar kapatılsın
Kekillikamisci piyangobileti ben sana gelince söylerim diyebilirsin piyangom 🌺🤗 inşallah duzelirsiniz
Smartlady Kekillikamisci Ben şahsen cinselik için evlendimm. 😂😜 seks olmasa baba evinde mis gibi yaşıyodumm ne gerek vardı evlenmeninn. 😜
Elisam2022 Bir bedende bütün olmak. Yemek gibi, su gibi, yaşam gibi.. aşkla yapılan seks, sonrası beraber duş, kahve ve uyku. Bundan ötesi yok 😍
HurremSultan Kekillikamisci nefes gibi😂 kaç gündür yapmıyoruz izin vermiyorum ama pişman da oluyorum 😂😂 canım istiyor aheyyu😗😗
yavrukus Kekillikamisci ilişkinin temeli benim için cinsellipin olmadığı ilişki çoktan bitmiştir her şeydir sex benim için evliliğin em zevkli yanı demek
HurremSultan Kekillikamisci kocam da şok 😂 ama cidden artık kavgayı sexle çözme işini bıraktım olayları istemiyorum bütün gün bağır akşam gel aşkım oh aşkım yok yani istemiyorum 😘😘
Deleted_15 Kekillikamisci her türlü duygusal açlığın giderildiği bedensel ve ruhsal rahatlama hali bence 🥰 sinirli misiniz sevişin, çok mu mutlusunuz sevişin, kavgalı mısınız sevişin, gergin misiniz sevişin daha ne diyeyim 🤭🤭
zeytep Deleted_15 hahahah 🤣🤣bazen eşime karşı agresif oluyorum, bir öpücük, dokunuş… Sonra diyor ki nasıl geçti ama sinirin😅🤣🤣
seviyorum Deleted_15 valla gülüm bugün o kadar kötü tartıştık ki. Oruç ağzı. İftardan sonra nedense bi yaklaşasım gelmedi. Ben ki normalde sinirli de olsam sokulurum, sonuç yatakta biter 😂 ama maalesef ki bu sefer hiç o modda değildim 😂 o yüzden sinirliyim sevişmek istemiyorum nefret ediyoruuuuum
Deleted_15 Kekillikamisci bi gün migrenim tutmuştu bir ağrıyodu ki sorma kafayı duvarlara vurasim vardı. Eşim de tutturmuş bugün illene yapcaz 🤭 ulen dedim halden anla tamam diyip surat yaptı kıyamadım ben de atlayiverdim üstüne shdhsh sonunda da baş ağrım mucizevi bi şekilde geçmişti eser kalmamıştı şok olmuştum 😂 o gün bugündür klişenin dışına çıkıp başın agrimiyor mu ya diyip güler 😂 benim de başım ağrıyor bahanesi nanay 🤭