bukii27 karamelek90 Kendimi değersiz hissettiğim heryerden her insandan bir daha dönmemek üzere gittim 💐
bukii27 karamelek90 Birde bir erkeğin eşi için kuracağı en güzel cümleyi eklemek istiyorum •Eşimin bedenini,çocuklarımı doğurmanın bedelini ödemeyen hiç kimseyle karşılaştırmayacağım. Ne kadarda naif bi söz ama
Deletedmom_18 karamelek90 Bitik insanlara,çürümüş ruhlara aydınlık getirmeye çalışmayın.Perdeyi kapatın gidin.
HurremSultan karamelek90 Kapıyı kapattığınızda dışarıda kalanlar için Evinizin içindeki hiç kimseyi üzmeyin. Günün sonunda yanlizca siz yüz yüze bakacaksınız ❣️
Medusa karamelek90 Facebook özlü sözlere dönmüş burası, dur ben de yazacam😂 “Yok saymak, çok zarif bi intikamdır.”
llanjalee Medusa Facebook yaşlıların işi ya emekliler takılıyo orda artık 😜 geçen biri anama asılmış kız ordan 🙈🙈😂😅😂😂 sevgililer gününü kutlamış densiz çok güldüm anacım da bana gösteriyor bu bana nasıl yazmış yazmasın bu bak kızım diye 🫢🙈
Medusa llanjalee Bi ara bizim fink attığımız yerdi orası🤪 Hahahhashhsh ya kıyamam😂 Sapık dayılar her yerde ya😂
llanjalee Medusa sorma benim kanayan yaram orası 😂 ergenliğimde hesap açmıştım sonra şifresini eşime verdim o zaman sevgiliyiz tabi , o da gitmiş karmakarışık bişey yapıp çıkış yapmış . Hesap açık ama giriş yapamıyorum hiç bi şekilde yıl oldu 2024 hala orada ergen paylaşımlarım halka açık olarak duruyo 🙈🙈😂😅😂
Medusa llanjalee Hahahahahhshs😂 Ben dondurup kapattım orayı ya ama keşke bıraksaydım. Şimdi gider fotolara, yazdıklarıma bakar gülerdim😂 Of bi kere şey yazmıştım, Teomanın müziği bıraktığı bi dünyaya çocuk getirmek istemiyorum. Hele hele ya ergene bak😂😂😂
superisi_ karamelek90 “Kimseye küsmem, ama konuşmam.. Mesafe güzel. Bazıları ne kadar uzak o kadar iyi “