Sinsipisi Adimolmasinbence eşinizi ne kadar sevdiğinizi onunla herşeyi paylaşabileceğinizi düşünün o zaman mideniz bulanmaz ilk sefer de eşinizin size bakmamasını isteyin o bakmadan daha rahat olur
Adimolmasinbence Sinsipisi sen nasil rahat edeceksen o sekilde davranirim diyor zaten o konuda suphem yok :))
Deleted5 Adimolmasinbence başta bende Çok utanirdim ama yapa yapa alıştım artık kendi isteğine bırakmıyorum 😈 en ateşli anda gözlerine bakarak yapabiliyorum 😂 inan eşini mutlu edince ipler eline geçiyor bunu yaşadım gördüm
Adimolmasinbence Deleted5 ipler suanda bende ama tamamini almakta lazim değil mi o iplerin😂 valla erkegin midesine giden yol yemekten falan geçmiyor o iş iptal 😂 yatakta bitiyor isleri bunu bi dusunmem lazim ipleri tamamen almak isterim😊
Onebaby Adimolmasinbence yapmalisin. Esin sana hayran kalicak bunu dusun. Ilk once o baslasin sonrasinda sende yeltenceksin zaten. Temizlige dikkat ettikten sonra tiksinmezsin. Bi sure sonra onu dusunemiceksin zaten 🙈
Leondarling Adimolmasinbence öpüşüyorsanız oral da yapabilirsniz sonuçta ağızda daha fazla bakteri var, eşinden iğrenen kadınları hiç anlamıyorum doğrusu
Gencveates Adimolmasinbence arada bende yapiyorum ben oyle cok zevk almiyorum ama onun zevk alip kudurdugunu gormek hosuma gidiyo 🙈😁