HurremSultan bazen benimkiler öyle bir yapıyor ki allahım bir de misafir varken gidip hemen tuvaletlerine bakıyorum temiz sonra bi Dr mahçup olup açıklama yapıyorum “ya kediler yaptı valla bizden gelmiyor koku” 😂😂😂
Hayvanlar vs. İnsanlar🤪🌏
zeytep eşime de çok düşkün bakalım napacak.. Eşim sürekli günlük planlama yapıyor her hafta bir gün et bir gün tavuk bir gün balık yiyecek miş hanfendi. 2 gün konserve mama yavru kedi mamasına başladı yavrular beslensin sütü çok olsun diye. Diyorum doğuramayacak sezaryen yaptırırım kızıma diyo 🤣
Fatgi_ bizim kuş zaten hepden değişik, ya sen kuşsun, kafesten çıkarıyorum işte keyfini çıkarsana dimi, amma yok kafesten çıkmasıyla geri kafesine girmesi maksimum beş dakika sürüyor😅😂hayır bir de onu çıkardık diye bize kızıyor😂kafeste kendinş sevdirir ama dışarıda asla sevdirmez (biz bunu büyük sahiplendik, önceki sahibi erkek kuşu rahat bırakmıyor diye verdi, önceden kafeste bile sevemedik, anca bu kadar alıştı yani) erkek kuşum da vardı, onla iyi anlaşıyorlardı ama erkeğimiz vefat etti ne yazık ki… (o omzumda durur, öpücük verirdi, ne zaman dişiyi sahiplendik, bu cazgır dişi onu da yoldan çıkardı) (erkekte sevdirmez olmuştu bize kendini) 😅😂resmen dişiden yüz bulunca huyu değişmişti ya😅😅ama şimdi dişimiz tek kaldı,o da zaten kafes aşığı bir manyak😂
HurremSultan
😂😂😂😂👍👍👍