Ay herkesin yorumunu okudum tüylerim ürperdi 😵💫
Bende anlatayım o zaman 🙃
Ben büyük kızıma hamileyken geceleri derin uykuya dalamazdim evde dolanirdim ya da biseyler hazırlar yerdim, bı gün yine mutfakta tek başımayım evin kapıları boydan cam kapının arkasında biri vardı karanlıktı gel artık dedi,
Bende eşim diye düşünüp gittim adamın kıçında pireler uçuşuyo 😅😅
Neyse dedim ben hayal ettim heralde kocama sarılıp uyudum. Sonra bı tokatla uyandım Sabah olmuş,, eşim beni tokatliyo kv dua okuyo 😅
Noluyo ya dedim ;
Eşim gece titremeye başladın yumruklarını dişlerini sıktın sonra da sapsarı oldun gülümsemeye başladın bende annemi çağırdım dedi, iyiym ben falan yaptım tabi o gece ne yaşadığımi anlatamam ☺️
Kalktım üzerimi degistircem kv dediki kolundaki ne bı baktım kolum da elim de küçük küçük sarı kkokusuz kınalar var 🙃
Kınalandım yani, sonra biz gün içinde hocaya gittik iki üç tane hepsi aynı şeyi söyledi gece gördüklerini hiçbir kimseye anlatma üç harfliler düğüne götürmüş nikahlayip ruhumu getirmişler,
Bir kaç ay sonra kızım doğdu Kadir gecesinde onun da bütün parmakları yarısına kadar kınalıydı 2 gün sonra geçti ☺️
Çok korkmuştum eşimin o sabahki yüzünü hayatım boyunca unutamam. Kur’an oku fln çok dediler bana aslında o olay yaşandığı gün bile okumuştum ben, yani böyle olaylar dinine düşkünlük le ya da farklı bir mezhep le alakalı değil ☺️