Deletedmom_18 Kekillikamisci kleopatranizzz Ne kadar doğru bilmiyorum ama bence kuzenim dalga geçmişti benimle 😂 Ben o zamanlar 14-15 yaşlarındayken,halamın kızı yeni doğum yapmış ve lohusa dönemindeyken bazı varlıkların bebeğini kaçırmaya çalıştığını görmüş 🫠
Kekillikamisci kleopatranizzz @Deletedmom_18 tam bı olay daha anlatıyordum yaziyodum uzun uzun . Tam şu an ard ardina havai fişek attılar dışarda altıma mictim sildim geri yazdıklarımı ahdkfk 🤣🤣
Kekillikamisci kleopatranizzz yokmu duyduğun ettiğin olay agdjf Allah’ın şanslı kuluymussun bak yasamamissin böle bı olay 🤣🤣😜
kleopatranizzz Kekillikamisci kanka olsa da bu saatte yazabilmem mümkün değil altıma kaçırırım fjfjfjf
llanjalee Kekillikamisci Gündüz gözüyle yazarım gece gece bırak yazmayı yazılanları bile okuyamam ben çok etkileniyorum tuvalete bile gidemiyorum sonra 😛😜
Kekillikamisci Deletedmom_18 bende tam ona benzer bı olay yaşamıştım onu yazacaktım havai fişek ten sonra sildim 🤣🤣🤣
Susunbebekuyuyo Deletedmom_18 hehe ya benim korku eşiğim bir tık yüksek ama çocuklardan sonra panik atağım çıktı. Açıkçası insanların caniliklerinden daha çok korkuyorum ütopik varlıklardan korktuğumdan daha fazla.
Deletedmom_18 Susunbebekuyuyo Bu düşünce bende de var ne yazık ki.Her ne kadar bastırmaya çalışsam da insanlardan(!) dan çok korkuyorum
Kekillikamisci Susunbebekuyuyo bende çok korkuyorum ama gerçekten onlar insanlara asla zarar vermezlermis yani veremezlermis . En fazla görünürler konuşurlar o kadar zarar verme luksleri yok 🤣