babydoll Kızlar perşembe günü reglim bitti abdest aldım gecesine sahurumu yaptım dün de oruçluydum bir sorun yoktu şimdi yine oruç tutuyorum ama çok açık pembemsi bir akıntım oldu toz pembe desem yeridir orucum bozulur mu
Artemisss babydoll zannetmiyorum sen her ihtimale karşı orucunu tut arada bayağı bir gün geçmiş çünkü. İçin rahat etmezse de abdest tazelersin yine
Cicikiz babydoll adetiniz 10 günden az sürdüyse ve 10 gün dolmamıssa oruç bozulur 10 günden sonraki kanamalar özür sayılıyor namazda orıcta oluyor diye biliyorum @zarifhanim daha iyi bilir yalnısım varsa düzeltin
Artemisss babydoll gün içinde takibini yaparsın ama perşembeden bu yana beyaz akıntı geliyorsa sorun yok bence normaldir
zarifhanim Cicikiz Doğru söylemişsiniz. @babydoll regl başlangıcınızdan itibaren 8 gün geçmiş. 10 güne kadar hayız sayılır gelen leke. O sebeple bugünkü orucunuzu kaza edersiniz.
babydoll Tonight_00 bende öyle okudum ama normal de benim adetim 5 günde biter leke de gelmez böyle olunca şaşırdım
Gittibimilyarlikmobilya babydoll Yani bugün 8. gün dolayısıyla reglisiniz ve orucu kaza etmeniz gerek.
1prensesannesi babydoll adetiniz ile beraber kaç gün geçti. Eğer 10 günü geçtiyse özür sayılır bozulmaz. Ama 10 gün içinde olduysa bozulur
Yasooo babydoll arada gelmeyen günler akıcı dem(kan) hükmündedir canım yani tekrar gusül abdesti alman gerekiyor. Akıntının rengi tamamen normalde gelen akıntının rengine dönmesi gerekir