llanjalee superisi_ inanır mısın bu saat olmuş bebemi uyutmaya çalışıyorum 🙈 inadı tuttu uykusu var uyumuyo sen napıyosun balım
superisi_ llanjalee yaa kıyamam bazen krizleri tutuyor ya. Kolay gelsin . Etoile nin selamı var sana bu arada 💐
melaykeeee llanjalee benimde öyle valla Uyumadı daha saatini bekliyor 🫥 Duş alırdım salonun ortasında küvet kıyafetler darmadığın 😤😤
llanjalee superisi_ gelsin de bi güzel bi post açsın beni kötü yola düşürmediğiniz bi hikaye postu olabilir mesela 🙈😅 gerçekten burda ki enerjisini özledim etocumun. @Medusa da çok yoğun bu sıralar az geliyor @melebek de yok hiç gelseler de iyice şenlense ortalık ❤️🔥
seviyorum bukii27 sarılalımmmmm😍gerçekten bi adam sanayiye gitmek hep bi bahane bulabilir mi yaa. Geçen dedim ki ben de bi gideyim bakalım ne var bu kadar bu sanayide dedim. Saçmalama onca erkeğin içinde ne yapacaksın diyor 😂😂
seviyorum zeytep ben çok sıkılıyorum yaa arabayla ilgili şeylerde. Sürmeyi kullanmayı seviyorum evet, ama benim kocamın ki bambaşka bi aşkkk arabayla ilgili tüm herşey 😅😅benim nerem de ne var o kadar bilmez, arabanın neresinde ne var herşeyini ivdiğini divdiğini bilir 🤣
zeytep seviyorum valla benim eşimde öyle zaten esas mesleği usta ama şuan başka iş yapıyor, benimde arabam vardı, a dan z ye herşey yaptığım için, arabaya düşkünlüğüm vardı yani, ondan sanayi hariç yapılacak şeyleri birlikte yaparız.
llanjalee melaykeeee bende duş aldırdım saat 9da yıkadım yeni uyudu şimdi yatağa koydum bende sahur için börek sarcam . Kocamı ve oğlumu uyuttum 😂
seviyorum zeytep ne güzel 🩷bu şekilde arabayla ilgili bilgi sahibi olman bi kadın için mükemmel bişey bence🌼bende çok isterdim öyle olmak ama eşim sağolsun fırsat vermiyor 😄😄
llanjalee melaykeeee üşeniyorum aslında üşenmiyorum desem yalan olur ama napayım sabah oğlum da yer seviyo bir de bugün gittim taze yufka aldım yapmam şart oldu almasaydım sorun yoktu ama almış bulundum 😜