Kızlar merhaba, 2 halam ve amcamla pek görüşmek istemiyorum. Uzaktan telefonla da olsa arayıp saçma sapan konuşuyorlar. Geldiklerinde de aynı. Mesela bebeğim yeni doğduğu zaman öpmeyin diyordum dinlemiyorlar, yoğura yoğura seviyorlar ve sert, kırıcı bir dille uyarmama rağmen yapıyorlar bunu. Eşim de hiç memnun değil bu durumdan. Onlar yüzünden kavga ettiğimiz bile oldu ama ben onları savunmuyorum asla, yani eşimle aynı fikirdeyiz. Özellikle halalarımdan birisi kardeşleri gelmese bile geliyor. Ya habersiz geliyor ya da 10 dk kala arıyor yoldayım diye. Bahane uyduruyorum sürekli anlaması lazım diyeceksiniz ama yok anlamıyor ya kafayı yicem. Dün aradı işimiz var dedim bir de açıklama bekliyor ne işi diye. Yani cidden sabredilecek gibi değil. Babamla farklı şehirlerde yaşıyoruz ama halalarım ve amcam burada. Diğer amcamın sesi soluğu çıkmaz saygı içinde görüşürüz ama bunlar resmen bela. Sonra kötü davrandım diye üzülüyorum saygısızlık mı ettim diyorum ama habersiz gelmek veya istemediğimi belli ettiğim hâlde gelmek de saygısızlık değil mi? Yine aradı oğlum kucağımda ağlıyordu bahane bulamadım tamam dedim. Ki oğlum hasta ve biliyor durmadığını. Geçen de çocukları hasta kendi hasta yine geldi bir de seveyim mi diyor. Aldım bebek odasına gittim gitmelerini bekledim. Hoş değil yani bunlar ama yok anlamıyor ya. Kusura bakmayın uzun oldu ama cidden artık çok sıkıldım