annesibebesi cerennnn uygunluğu biraz tartışılır ama ben genelde elören giyim, modabad, altıneşarp tesettür, modaselvim(uygun ama pek kaliteli değil gündelik) bürdegiyim, alanur_moda_ankara bu sayfanın ürünlerini beğeniyorum kaliteliler genelde buralardan alışveriş yapıyorum
dnz23 cerennnn Tofisa yazılmış ama ben anneme oradan sürekli hediye alıyorum, annem de beğenip bana atıyor bu güzel mi diye 😂 bazıları ince kumaş falan geliyor ama biz çoğunu beğendik ve uygun fiyatlı sık sık indirim de oluyor
kahkaha cerennnn tofosanin kumaşları malesef çok kaliteli değil evet ucuz ama polyester kumaş çoğu kıyafet o da naylon gibi oluyor.. alışveriş yaparken dikkat edersen kumaş bilgisine uygun fiyatlı bulursun
Mutsuzum cerennnn ben çok yaptım güvenilir kalitesi tartışılır şans valla iyide çıkıyor kötü de ama fiyatına göre iyi
melaykeeee https://www.modaala.com/ Moda alanın üstüne tanımam bi tık pahalı ama hem kaliteli hemde çok şık ❤️
Artemisss bukii27 ahahhaa bende açık hayal etmiştim seni kakdkdls 😂😂 o zaman bir qharmacha ve he-qa birgül Bektaş sayfasına vs bak 😂😂 Instagram
lidyaaa__ cerennnn Pazarium, hepsimoda, moda Gülay, locco giyim, tesettür waw, lamelif giyim, nurrgiyim, Lamia, nowan store, miqa butik, Şule giyim, semrebutik 🤗