llanjalee melaykeeee hiç ayıp şeyler sorulur mu nıç nıç nıç 😒 neyse söyleyeyim madem sordun 1.62 kilom da 68 🙈🙈🙈
melaykeeee llanjalee ay ne güzel minyon tip 😍 bende bazen minyon olmak isterdim 😂 kız topuklu giyemiyorum bende
Elisam2022 melaykeeee Çok kararsızım ya iphone 14 pro veya samsung s24 ultra çok cikandan alicam samsung özellikleri daha iyi yapay zeka falan ama iphone da adi var iphone yani sonuçta shjd bilemedim sen ne alacaksin
kleopatranizzz melaykeeee Ay çok iyi yapmışsın valla en zoru bizkmki zaten,benim için öyle en azından çok kararsız olduğum için🙃🙃
melaykeeee kleopatranizzz evet bende oyuzden ilk kendi kıyafetime karar verdim çok kararsızımdır sjjsjdjdd
Pinkoooo llanjalee şimdiki bayramlar eskisi kadar olmuyor maalesef 😕aklıma ne geldi yeni kıyafetimi ayakkabımı başımın ucuna koyar uyurdum sabah uyanır uyanmaz giymek için o kadar mutluyduk ozamanlar🥺🥰
kleopatranizzz Pinkoooo İşte tam olarak geçen sene bayramda oğluma yapmıştık. Kıyafetlerini,yeni ayakkabısını baş ucuna koymuştuk uyumadan önce ,ve o kadar hoşuna gitti ki sabah uyanır uyanmaz giyinmek istemişti,bu sene de yapacağız insaAllah🥰
Pinkoooo kleopatranizzz inşallah 🤗 ne kadar güzel bir düşünce bende oğluma yapıcam inşallah biz çok mutlu olurduk yaaa çocuklarımızda mutlu olsun ❤️