llanjalee melaykeeee tarz meselesi tabi ben spor giyinmeyi çok sevdiğim için topuklu hiç bana hitap etmiyor ama giyene de yakıştırıyorum tam kadın kadın bişey çünkü 🥰🙃
melaykeeee llanjalee dimi bende çok yakıştırıyorum ama ben çok giyemiyorum böyle kısa topuk giyiyorum boyum uzun olduğu için😂
llanjalee melaykeeee aynen uzun boya fazla yüksek topukta yakışmıyo olsun kısa topuklu çok tatlı ayakkabılar var attığın model de harika 🥰
nuryollanna melaykeeee bayramda tatilde olacağız, söyle tatil elbisesi arıyorum renkli filan ama daha bulamadım😄
Elisam2022 melaykeeee Çok kararsızım ya iphone 14 pro veya samsung s24 ultra çok cikandan alicam samsung özellikleri daha iyi yapay zeka falan ama iphone da adi var iphone yani sonuçta shjd bilemedim sen ne alacaksin
melaykeeee Ben şuan ıphone kullanıyorum 7 plus eski sürüm. Alıştım bu telefona Samsung falan kullanmam ıphone14 fln olabilir
melaykeeee nuryollanna şu elbiseler favorim 😍 ne ince ne kalın altına beyaz spor ayakkabıyla efsane olurlar
Cicikiz melaykeeee canım bunların artık modası geçti çok kötüler gözlerim kanadı resmen çok demode sanki kırılma ama midi boy etek falan daha güzel sanki