aleyna70 llanjalee parayı aldım sadaka kutumuz var ona attım ama imam almasayi onları olduğu yerde yaksaydi demiş bende korktum geri attım yaktım inşallah allaha sığınmaktan başka elimizden birsey gelmez çok saolun❤️
llanjalee aleyna70 imam dediyse bişey diyemem ama ben olsam sadaka ederdim kim bıraktıysa ne niyetle bıraktıysa kötüyse de niyeti sen iyiye döndürmüş olurdun ,sağlık olsun gerçekten kendinize dikkat edin bu gibi düşüncelerle içinizi daraltmayın
Gittibimilyarlikmobilya aleyna70 Büyü olduğunu zannetmiyorum. Aranızın bozuk olduğu bir tanık komşu vs var mı?
aleyna70 Gittibimilyarlikmobilya yok öyle çevremde komşum da yok hepsinin yaşı büyük kişiler 50 60 yaşında insanlar ben hiç birini tanımam pek evden çıkmam ben gerek olmadıkça vaktim olmaz o yüzden korktum kim napsin bizi diye ama eşimi sevmeyen kişiler var onlardan supelendim ama erkek onlar böyle şeylerle uğraşırlar mi bilemem
aleyna70 llanjalee aynen duami okudum Allah’a sığındım başka yapacak birseyde yok herkesin Rabbım gönlüne göre versin belkide beni rahatsız etmek isteyen huzursuz etmeye çalışan birisi de yapmış olabilir garezine
Artemisss Susdinle ahhahaha ayy desem mi demesem bilemedim 😂😂😂 yediğin şeyin içine de büyü yapılabiliyormuş işte artık okurlar mı bir şeyler mi dökerler bilemem onu 🤷🏻♀️
Artemisss aleyna70 her gün kıymetli belki devam ederse öğrenmiş olursunuz geç olmadan taktırın bari sonuçta müstakilmiş ev normal bir site bina vs değil
Nietzsche aleyna70 büyü olmasa da bana çok anormal geldi. Mandallar yeni alınmış renklerde hiç solma yok, o pislikler de elektrikli süpürgeden çıkarılıp dolanmış gibi . Para ne mana ? Ben olsam hiçbirine dokunmazdım
BlackMambaa_ aleyna70 Belki oyun oynayan çocuklar yapmıştır canım ya aklına kötü şeyler getirme hemen