Eşimle çok fszla sorun yaşadık ve soğudum artık birlikte olmak istemiyorum o çok fazla seks istiyor ama ben yaptıklarını düşündükçe içimde istek oluşmuyor ne yapmalıyım

Ne yaşadığınızı bilmeden yorum yapmamız zor .. ama sorun herneyse konusacaksiniz jcinizde tutmayin

nightbird35 konuşarak çözmeye çalışın yoksa dahada sorun büyür ve sonra çözümsüz hale gelir mlsf

Aramızda geçen herşeyi ailesine anlattı ben bütün mesajları yakaladım tüm mesajlarım ekran alınmış atılmış üstünden nişanlılıktan beri herşeyim ortaya serilmiş sonra tartışmalar oldu ve en son tartışmada boşanmak istedi aileside destek çıktı pişman oldu döndü ben o zaman unuturum sanıyodum ama olmadı

nightbird35
      Ah canım böyle insan yaralaninca unutulmuyor ki konuşun yazmışdım ama artık sizde iş daha irelide bence.En iyisi bir çift terapistine görüne bilirsiniz 🪷

nightbird35 yaşadığınız şeyler çok üzücü ve yıpratıcı. Asla bir insanın yapmaması gereken bir şey. Özür dilerim ama anne kuzusu mu? Yoksa başka bir sebepten dolayı mı böyle her şeyi ortaya döktü? Hiç doğru bir davranış değil. Bir de biz kadınları suçlarlar, dedikodu yapıyorlar, her şeylerini anlatıyorlar diye.. Bana kalırsa cinsellikten önce karı-koca ilişkinizi oturup konuşmak ve düzeltmek gerek. Zaten içindeki üzüntü, nefret, öfke geçerse sağlıklı bir ilişki olur ve cinsel hayatınız sonra düzene girer. Umarım bundan sonra her şey senin için çok daha güzel olur 🫶🏻

dnz23 anne kuzusu değil baba kuzusu ailecek herkesin dedikodusunu yağmayı seviyolar

nightbird35 ay aynı dert bende de var canım seni çok iyi anlıyorum şuan yaptıkları yüzünden hiç bırlıkte olmak ıstemiyorum yani hıc samimi gelmiyor güvenmiyorum da bunlar bitiriyor zaten ınsanı 🥲

yeso keşke olmasa ama aileler bütün ilişkileri mahvediyolar araya girerek

• yeso bunu yanıtladı.
            • yeso bunu beğendi.

nightbird35 evet biz de aynı bır aradayız aile apartmanı bütün herşeyimiz mahvoldu karı koca bi yere gıdemeyız hep oğlunun aklına girer kv benım tam kibir dolu fesat biri. Yoksa neden sevmeyim ki ama hakkımı helal etmiyorum valla çok çektirdi bana sımdı sesımı cıkarıyorumda fazla konuşmuyor 🤣