• Muhabbet
  • Kendimi hiç iyi hissetmiyorum 😔

Kızlarrr selamlar bu ara kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya kızım 6 aylık bir türlü uyumayı öğretemedim emzik tutmuyor sürekli memede uyumak istiyor hala ne yapsam da uyumuyor akşam erken uyuyor bir saat sonra bir uyanıyor geceye kadar uyku yok halim kalmıyor gece milyon kere uyanıyor artık omzum bile tutmaz oldu kaç gündür sakat omuzla çocuğu taşımak da çok zor oluyor annemlerde kalıyorum bir süredir valla onlarda da durmuyor doğru düzgün hiç dinlenemez oldum eski halime ne zaman döncem ya çok stresliyim kimseyle görüşmek hiçbişey yapmak istemiyorum sabırsızım herşeye sinirleniyorum tahammülüm kalmadı bu ara reglim bile gelmiyor bir kere oldum 5. Ayda bir daha yok bir ayı geçti düzene girmedi belki olsam rahatlar mıyım bilmiyorum çocuğumu çok seviyorum ama keşke biraz uyusa uykusuzluk çok zormuş ya ilk aylarda bu kadar zorlanmadım ama git gide uykusuzluk yormaya başladı 🥹

cinkokarbonpil benim bebeğim de 6 buçuk aylık uyku sorunu bizde de var. Gece saat başı uyanıyor ağlıyor emmeden sakinleşmiyor . Beni de çok yordu uykusuzluk tek dileğim bir an önce düzelmesi

meleksen1 tüm gece emmek istiyor ya şaka gibi 🤣 memem sündü artık emzirme yastığına koyuyprum uyuyarak emiyor zaten emmeden uykuya dönmüyor koyuyprum bir saat sonra yine uyanıyor 😂dik şekilde uyuyakalıyorum bir de üstüne omzum sakat kolum kalkmıyor resmen 😔

cinkokarbonpil Evet benimki de aynı emerek uyumak istiyor kısacası emzik yaptı beni. Çok yoruldum uykusuzluktan ama çözüm bulamadım henüz 🥲

cinkokarbonpil Geçer canım geçerr sabret 1 yaşına giriyolar hele ayaklanıyolarr inan zorluk %40 düşüyorr🌻 ama sabredecen ben çok zor büyutüm.bebemii kv birlikte yaşamamıza rağmen kimse bana el atmadı . bebem 3 aylıken bel ağrısından dr gitmiştım 4 tane fıtık başlangıcı olduğunu öğrenmiştimm .sabretimm Allahın yardımıylada herşey geçtii gerçekten .🌞

cinkokarbonpil doğduğundan berimi böyle yoksa bebeklerin atak haftaları oluyor 4, 6, i8 aylarda filan öyle birşey mi benim kizmda çok huysuz oluyor memeyide reddediyordu hatta

Benmkide 7 aylık . Benimkide keşke beni emsede memede uyusa .. bu dönemde oluyormuş canım malesef hepimiz aynı durumdayız yanlz değilsin buna emin ol .. geçecek .. sabrli olmaya bak .. bebeğine bak op kokla şükret .. bende çok sinirleniyorum gece her 15 dakkada bı uyanıyor . Alıyorum sımsıkı sarılıyorum yerim seni kız diyorum öpüyorum falan sonra geri yatyorum mamasını iciyo yada emzik emiyor ..
              Regl konusuna gelince doğumdan sonra adet olmaman 1 yıl içinde çok normal . Bunun için endişelenme güzel anne🌺😘🥰

meleksen1 emzik de tutmuyor valla yoruldum artık ya şimdiye kadar hiç şikayet etmedim ama şu omzumdan sonra canım çok yanıyor 😔

Smartlady bende anlamadım valla şimdiye kadar hiç şikayet etmedim çok mutlu oldum çok şükür ama şu omzumdan sonra mahvoldum ya dayanamıyorum her gün misafir her gün bi yere gidiyoruz bıktım yeminle kendi evimde daha iyiyim

kedi_hatun doğduğundan beri ya 😔 yenidoğanken iyimiş ya ilk üç dört ay gündüz de full memeydi sonra gündüz memeyi çok şey yapmadı gece full meme istiyor 😔

Kekillikamisci valla çok yoruldum ya gerçekten bir de sürekli ablamlar bizde sürekli biz bir yere gidiyoruz sürekli bir şey çocuk durmuyor uyumuyor düzen müzen kalmadı kafayı yicem artık