Artık kendimi öldürecek noktaya geldim bağırmak ve artık gitmek istiyorum beni görmüyor hiç görmüyor ağlıyorum karşımda duruyor yerlere yatiyorum umursamıyor kadar şey yaşandı ki kızlar o kadar saygısız sevgisiz kendi halinde bir insan oldu ki anlatsam sigma bende yoruldumm sizi de yormak istemiyorum özet geçeceğim 3 yıldır göz yaşım dinmiyor
Esim ilk günden beri böyleydi zamanla artık kemdini aştı ben artık beni sevdiğine inanmıyorum severek evlenmiştir ailesiyle problemler oldu beni savunmadi hatta yediler bitirdiler beni git gel kac kere gittim evden arayıp sormadı babam olacak kişi de istemedi beni yıprattı oradayken üstüme gitti geri döndüm gergun kavga benimle konuşması sadece ev ihtiyaçları ve ailesinin evine gitmek ailesinin evine gideriz evde durmaz bizi ailesine bırakıp o semtteki arkadaşlarıyla görüşür hep susuyorum kızlar valla dır dır etmiyorum çünkü karşısında ağlasam hiç görmüyor gözlerini kapatıp yatıyor sadece başka hiçbir şey yok bu beni perişan ediyor sustum hiç konuşmadım ilgilenemedim sürekli etrafında pervane olup beni sev diye yalvarmajtan bıktım 2 aydır elini elime sürmedi ondan önce de ben gidersem oluyodu hersey 1 senedir ayrı yatıyoruz yatma saatinde gider yatar ben ona şikayet etmesem hicnir şey olmamış gibi davranır yani küsme falan yok hep böyle 1 senedir kızım için ayrı yatıyoruz yıprandım kızlar ben kadınım ama kadın gibi hissetmiyorum her hafta kavga sürekli haklı o sürekli kapı orda git diyor sürekli nereye gideyim kızlar babam da istemez hep kötü davranır go yaşlarım göl oldu oruç tutmuyor ama sofraya bile yalvaririm öyle gelir tamam tamam der telefonun başından ayrılmaz sofrada otururuz bi inde telefon yemek yer yüzüme bakmadan sigara telefon odasında takılır kızımla ilgileniyor gibi yapar elinde telefonla işten gelir 8 saatlik kolay işi koridora yatar üstünü bile çıkarmadan yada yatağa iw kıyafetleriyle yatar kalkmaz yemeğe oturmaz hersey soğur öyle gelir naoacam bilmiyorum ben sinir krizi geçirdim kızıma diyor ki o delinin yanına gitkw diyor ben ona deliler gibi aşığım peşinden koşarken neden böyle kızlar artik dayanamıyorum alıp başımı gidecwm gidemiyorum kızım var şimdi yine gidecektim yanıma yapma diyecektim yalvaracaktim yarın öğlen hidexwk ise odasına gitmiş yatmış ışığı kapatmış gelmeyim diye gecen konuatum yalvardım hatam varsa duzelticem dedim hiç yanaşmıyor herseyin suçlusu benmişim suçum ne diyorum sürekli şikayet ediyorsun diyor ama yüzüme bile bakmıyor dokunmuyor ben bıktım kızlar yol gösterin nolur ben başımı nereye sokacam onun eline düşünsem diye korkuyorum ama şuan bile perişanım kimsesiz caresizjm bitik durumdayım artık