HurremSultan @“lidyaaa__”#p1146711 TV önünde kablolu hayatla size bağlandim 😂😂 eşim ise gitmeden de bı ayak üstü fik fik yaotik mis gibiyim vallaaa🥰🤪🤍🤍🤍 tuttuuu yaniii😂 Alttaki ramazan bayraminda kocasının köyünde sıkıntıdan patlayacak😂
llanjalee Pinkoooo tuttu sayılır çok dert etmiyorum 🥰 alttaki şuan sakinlik ve huzur içinde müzik dinleyip uzaklara dalmak istiyor
kleopatranizzz Kekillikamisci Tutmadı yarın pamuk eller yemeklere jhjgjg Aşağıdakinın deli gibi uykusu var ama açılan bir post yüzünden uykusu kaçtı 🔪
delihatunum bukii27 evet bebemi uyutuyorum kocamın yanına gitcem bu gece hayallerim vardı suya düştü 😭
nightbird35 Pinkoooo tuttuuu😃 benemi emzirdim geri yatıyorum Alttakinin kocası horluyor bu yüzden uyuyamıyor😂😂
Pinkoooo nightbird35 tutmadı eşim aşırı yorgun olmadığı sürece horlamaz çok şükür 😂😂 alttaki güzel kadın tesettürlü 🥰
llanjalee Pinkoooo tutmadı 🫢 alttaki şuan rüyasında ata biniyo 😂 ay aklıma bişey de gelmedi herkes uyuyo bence bunu yazayım dedim
Artemisss llanjalee tutmadı 😂😂 şu an deli gibi yorumları okuyorum sjxjdkdks Alttaki kesin uyumak istiyor ama buradan da çıkamıyor 😂😂