• Muhabbet
  • Boşanmak istiyorum ama annem desteklemiyor 🥺

Bu aksam çok büyük kavga ettik. Annemi aradı gel kızınla konuş diye. Nasıl arar ya nasıl iftar saati insanların nasıl huzurunu kaçırır ya. Arayı bulcakmıs ulan senin yapamadığı annem mi yapcak. Anneme bosanmak istiyorum senle eve gitcem dedim yok babanın haberi yok, siz bi konuşun hallolur. Olmuyor işte bi küs bi barışık 4 yıl bıktım artık. Boşanıp da gidemiyorum aylardır ayrı yatırıyoruz zaten sevgi de bitti saygı da. Napcam ben ya. 😪

Saygının ve sevginin bittigi yerde bulunmak istemezdim .. bence annenizle değil babanizla konuşun direkt olaylar ne ise anlatın .. babanız destek çıkar inşallah .. hakkınızda hayırlısı olsun 🌺

eylulunk Annenizin desteğini beklemeyin sonuçta onu desteğiyle olacak şeyler değil

eylulunk yatakları ayırmışsanız geçmiş olsun,boşa eziyet etmeyin birbirinize halolmuyorsa sorunlar,boşa uzatmakta anlamsız,önünüze bakın ve bu dünyaya bir kere geliyorsunuz,akşam olunca herkes o kapının dışından kalıyor ailen bile o yüzden evde neler yaşadığını sen bilirsin Allah yardımcın olsun 🤲🏻

Çocuk var. Zaten beni maffeden de bu. Severek evlendik ama her olay nasıl kavgaya dönüyor tartısma ya gidiyor anlamıyorum. Aşırı derece de yıprandım. Para kazandığım Bi mesleğim olsa zaten asla durmazdım. Ailemdd kalana da kadar evimi tutar çıkardım. Çok cesaretsizim. Özgüvenim morelimiz umudum çok yıkık. Aynı evde onunla asla konusmak istemiyorum. Ama ister istemez çocuktan bi şeklide konu açıyor. Ne özür ne gönül alma. Ot gibi gelir bişeyler der. Sevgiliykenki romantikten zaten eser yok. Allahım yardım et. 🤲

eylulunk Çocuk gibi, kavga edince aile büyüklerini arayan insanlardan Nefret…
    Burada önemli olan soru şu nolursa olsun sen hala eşini seviyor musun? bu sorunun cevabı senin yolunu çizer.. eğer evet seviyorum diyorsan anneni çağırdığında seninle gelecegim deme seni götürmeyi kabul bile etse sevgin olduğu sürece ayrı kalman mümkün olmaz ve illaki geri dönersin sonuç olarak seni alıp götürdüğü için anneni kötü duruma düşürmüş olursun.. gerçekten sevgin bittiyse annen gelmeyecek ya da annen geldiğinde beni götür demeyecensin sen gideceksin elinde valizinle ananın babanın kapısına gittiğinde sana geri dön demezler kararlılığını göster.

eylulunk saygı ve sevgi kalmamışsa ne kadar konussanizda boş kuzum baban nasıl biri odamı istemez bosanmanizi Allah yardımcın olsun babanlada konuş mutlaka böyle sen çok yıpranırsın