Hadibeee bukii27 kaybettim bile çayımı tatlımı sigaramı alıp yiyip içiyorum her naz da çekilmiyor canim
llanjalee bukii27 yok davetsiz misafirim vardı hemde iftara inanabiliyor musun ya nasıl hazırladım bilmiyorum hazırlıksız geldiler aniden geliyoruz dediler yok da diyemedim başım da bildiğin tüm kafam ağrıyor şuan 🥹
bukii27 llanjalee Nasıl bunu başarıyorlar anlam veremiyorum ya insan hele ki iftar için haber etmez mi ya 🤦🏻♀️
Hadibeee bukii27 garibim msj atıyor uyusun gelecem içme diye sen uyu yorgunsun sahurda içeriz dedim biliyorum niyeti bozmuş eşim sabahtan köşelerde sıkıştirmasindan belliydi bu gece kendimle keyif yapıyorum hiç o işle de uğraşamam 😅
Hadibeee bukii27 benimkide olmaz sürekli hafta 3 4 gün olur yada olmaz ama bugün hevesim de yok stresliyim azcik
ESMERBOMBA_ bukii27 bana yetecek ateşli karı bulabilirmiydim acaba dkdkdk test edilmiş ve onaylanmış kürt erkekleri aşırı düşkün cinselliğe ahaha bayan marika geldi aklıma erkek olsaydım otomatikmen kürt erkeği olacaktım ahh ahh
bukii27 ESMERBOMBA_ 😂😂😂 kız Hürrem’le kekill tam senlik 😂😂😂😍 Kürt erkeklerine özel birşey bu azgınlık🤦🏻♀️😂
Hadibeee ESMERBOMBA_ kürt erkeği ile evliyim var oyle şeyler düşkünlük var ama bazen arkadaşlardan duyduklarimda uyuyan balık misali
Tonight_00 bukii27 bende darladim ama libidosu düşük kocam var benim tavanlarda gezerken kocamin libidosu yerlerde 🤣🤣🤣
ESMERBOMBA_ bukii27 evet bak benim eş türk ama libido ben yükseksem yüksek ben düşüksem sıfır bana bağlı yani bizim erkekler amcalar dedem fln neredeyse milletin içinde mikecek karıları kıstırdığı yerde elleşirler öperler hürrem ve kekilli kürtmü