bukii27 newmommy_ ajjahahaahaj ya sen beni öldüreceksin yaaaa😂😂😂 Hepimizin ateşi bol olsun yavrum yanalım 🔥💐😂👀
Tonight_00 bukii27 hem postlarini hem seni seviyorum cannnimmmmm gidiyorum diye şaka yapmışsın az önce okudum 😂😂
bukii27 Tonight_00 Bende seni seviyorum kanım kaynıyor sanaaaa 😍🤌🏻🤷🏻♀️ Şaka yapayım dedim ooo şikayet eden mi dersin trip atan mı dersin 😂😂 Bilek kesen mi dersin
Tonight_00 bukii27 ay kuzum benim sagoll 🫶🫶🫶 neler olmuş neler 😂😂 gitme sen bir yere aman has şakası bile kötü sen olmasan kim kudurtacak bizi kim coşturacak burayı alev alev yaktın bu gece herkesi 😂😂😂
ESMERBOMBA_ Pinkoooo yok canım kullanmıyorum sadece peride bşde hamileyken mom kullandım momda duydum burayı ve uzun zaman hesapsız okuyucu olarak kullanfım
bukii27 Tonight_00 ahahaahhaha benden kurtulamazsınız zaten 😂😂🤷🏻♀️ Emeği geçen sizlere de teşekkür etmek gerekiyor lütfennn yandı ortalık bugunnn 🔥😍🤷🏻♀️💐😂
papatyahanm bukii27 gerçi o da doğru daha güzel olur kuzumm bende hallettim o işi🙊 mislendim bakımlandım bişeler yeyip yatacağım💜🌸