Deleted_15 Moonlight_ balımm 🍯 analık yerinde happy momdayim genelde hahah hamisler hep orda ben de ordayım ☺️ çok şükür her şey yolunda büyüyozz pattis kadar olduk ham yapmama az kalıyor her geçen gün 🥰 sen napiyosun nasıl gidiyor hayat 🐟🦆
Moonlight_ Deleted_15 ahaha dogru hakli olarak ama eninde sonunda yine buraya döneceksinm😅 yaaa ben o pattisii yerimm yeeer 😍 Saglicakla büyüsün minicigimiz❤️ Bende ugrasiyorum iste birinin okulu birinin uykusu 🥱 sürünüp gidiyoruz izin icin gün sayiyorum😂
Deleted_15 Moonlight_ eveet döncem tabi kürkçü dükkanım burası 😂 amiin inşallah 🙏🏻 uğraşmak hayat rutini yaşamın en güzel düzeni inan hadi bakalım ne kadar kaldı 😂
Moonlight_ Deleted_15 en güzel düzeni miii balkona cikip ben yoruldum heyaaat diye bagirasim var 😂 36 gün 6 saat ve 45 dakika kaldi askim😂😂😂
Deleted_15 Moonlight_ dogurmuyorum kardeşim vazgeçtim 😂😂 bu arada cinsiyeti öğrendik oğluşum olacak 🤭🤭 şunun şurasında ne kalmış çiçeğim yaa 🥹
Moonlight_ Deleted_15 ahh bende diyorum hep icimde kalsaydin ya zaten bana yapisiksin diye🤣🤣🤣🤣 ayyy ben erkek demistim galiba tuttuuuub😜 saglicakla gelsinn pasaaa 😍❤️
Deleted_15 Moonlight_ hahshah biz de et tırnak oluruz artık 🥹 evet evet erkek hissediyodun senn tuttu teyzosu sağlıkla kavusalim amin 🙏🏻🥰
Moonlight_ Deleted_15 eveeet erkek cocuklari annelerine düskün oluyor ama cok güzel bisey 🫠😍❤️ amiiin insallah saglicakla gelsin bebisimizz🥰🧿🙏🏻❤️
Deleted_15 Moonlight_ çok iyiyiz süperiz oğluşumla büyüyoruz 9 günlük tatilden sonra psikolojiyi biraz çalışmaya hazırlıyoruz 🤭 yarın 21.haftamiz ay 🫣 sen nasılsın nasıl gidiyor 🥳
Moonlight_ Deleted_15 ohh cok iyi yapmissiniz valla benimde cok ihtiyacim var bana sormaaa bir dokunup bin ah isitirsin bu aralar 🤣 21 haftalikmiiii zaman ne cabuk geciyor öyle daha dün gibi hersey masallahh 😍🧿❤️