MedavikPastam kimse hakkında hemen “iyi” yorum yapmamayı öğrendim… Arada laf sokmaları, kötülükleri olsa da ben hep “kaynanamı seviyorum iyi kadındır” , “olsun, cahil kadın sonuçta büyüklük bende kalsın” dedim ama demek ki tanıdıkça değişirmiş. Sevgilimin, nişanlılık, evlilik vs derken 6-7 senedir tanıyorum kendisini. Geçenlerde bana çok kırıcı şeyler söyledi. Eşim biz yeni evliyken babasından borç almıştı. Üç-dört ay sonra ödedim dedi. 50.000 liraymış dediğine göre. Neyse, aradı beni işte “evinize gelen kargonun haddi hesabı yok sürekli avm lerde geziyorsunuz” dedi. Durduk yere yani. Meğer eşim borcunu Ödemiş, aradan yıllar geçmiş kocası dememiş. Bana ne? Sen git kocana hesap sor. Ben de “pardon? Ben anne olmadan önce gayet güzel kazanıyordum ve birikimim var. Aynı zamanda benim ve kocamın parası” dedim. Hatırlarsanız bebeğimin kıyafetleri küçüldü ne yapsam dedim ve size de marka sormuştum nereden alışveriş yapıyorsunuz bebekler için diye. Neyse, küçülmese de keyfi bile alabilirim benim evim barkım ayrı. Bir hafta olacak konuşmuyor benimle. Saygısızlık yapmadım, kendimi savundum. Ama durum bu kızlar. Ay içimi döktüm uzun oldu ama kusura bakmayın. Eşim de tarafsız gibi duruyor ama bilmiyorum nolacak. Dün ve bugün aradım, küstüyse ben de küseyim diye ama açmıyor telefonlarımı..