MedavikPastam tatlım o zaman da anneme bunu mu layık gördün deseydin alırdım diyecek.. emin ol onlar hep biseyi begenmez..menfaatine dokunursa seninkide cimri belli ki.. evet benimde fincanla alakalı bi ders çıkarmışlığım var bu hayattan ..iyi fincanım yoktu markette gördüm esime dedim 99 tl idi almadı evime ihtiyac olan bsy diyorum bak oyle50 tane yok bende 2 takımım var biri bize biri misafire iste o zaman misafire yoktu hep kırıktı sapları alayım dedim esim izin vermedi annesi dese alırdı ama neyse kaynanam gitti pazardan aldı 135 tl ye neden ben deyince almadı çünkü ben evin hanımı degilim ona göre işçisiyim…. bu bana baya dert olmustu sonra ders çıkardım ve dedim ki cidden çok sevmiceksin ve şimdiki aklım olsa o fincanı kavga dövüş alırdım çünkü biz kırmayalım aman uzmeyelim dedikce kırıldık hemde en olmaz seylerden en sudan sebeplerle yani gerçekten bi bu bide bidaha çocuk yapmamak benim dersim çünkü yalnızsın..😶 olursa hasbelkader amenna ama insan aile olamayınca istemiyo ne hayallerim.vardi cok sey yazarım buraya ama içim kaynıyo konustukca bosver geriye attım ama ders çıkarmayı unutmayalım en önemlisi o…