sedseda Kızlar eşlerinize nerelerden alışveriş yapıyorsunuz ben kombin konusunda pek iyi değilim fikir olarak fotoğraf atabilir misiniz 😊
Askkadini sedseda yorum yapmicaktim ama dayanamadım eşin kendi bayramligini neden kendi almıyor? Hediye alacaksan başka tabi zevkini biliyorsan al
llanjalee sedseda kendi alsın ben oğluma kombin yaparım ancak ona kadar yeterim 😅he ama eşime de alcak olsak birlikte çıkar spor bişeyler alırdık düğün dernek olmadıkça spor giyiniyo çünkü 🥰
sekerlikiz sedseda genelde eşim Mavi Defacto LW den alıs verıs yapar ben hadıye aldıgım zmn trendyol dan alırım Bayram alışverişinde ayın 1′inde yapmayı düşünüyoruz
sedseda Askkadini biz eşimin alışverişini birlikte yapıyoruz benim düşüncelerim önemsiyor bunun neresi tuhaf 😀😀
llanjalee sedseda balım bi kot sweat tamam işte onu gezip görüp bakcan eşine yakışanı bulursun sen 🥰🙃
Askkadini sedseda olabilir tuhaf demedim bizde birlikte alışveriş yaparız o kendi beğenir ben karismam
TombulHatun sedseda Bayramlarda genelde kot üzeri gömlek giyer gömleği de avva veya tudorstan alıyoruz indirim varsa kiğılıdan da alıyorum, bizde alışveriş yapılacaksa birlikte yaparız ama eşime bayramda ne kombini yapsam diye de düşünmem yani 😂
bukii27 sedseda Kendi kendine hallediyor kendimle oğluma zor alıyorum 😂 Mağazaya gittiği zaman fotoğraf atıyor kararsız kalırsa okadar
meleksen1 sedseda Yani genel olarak kot ya da keten pantolon üstüne sweatshirt ya da gömlek tarzı giyiniyor eşim