Selam kızlar nasıl anlatacam bilmiyorum konuyu kısadan özetlemek istiyorum kafanızı çok şişirmeden,eşimin kuzeni var benimde çocukluk arkadaşım, sürekli birşey planlıyoruz önceliği hep başkalari oluyor ayrı ülkelerdeyiz buraya düğüne gelecekti ben işte izin kullanamadıgım için hasta kaldım sırf onu ağırlamak için,ama o geldiği günün akşamı kalktı başka bi kuzene geçti 3 gün evde hasta kalmam onun için çabalamam boşa gitti,düğünde makyajını yapacam yarın gelicem dedi ve mlsf yine yüz üstü bıraktı,ben yine akıllanmadım yılbaşı tatilinde o ülkeye gittik obada gittim ve orda bana ordan biri gelmiş gibi muamele etti,mesele yeme içme deyil ama canının istediğine pastalar çörekler ben gittim 5 gün bir kabak tatlısı önümüze geldi gitti,eşi evde olduğu halde bir nezaketen dışarı birşey yemeğe yada birşey içmeye götürmediler ,sonraki hafta görümcesi geldi onun arkasından atıp tuttuğu halde onunla herhün dışarda biryerdeydıler,sonra ben artık dayanamadım buna patladım,şu oruçlu azımla bugün nasıl strese soktu beni haksızmıyım kızlar siz olsanız bardaha konuşurmuydunuz? Eskisi gibi asla olmam bitti ama sizce bir ortamda karşılaşınca konuşimmi normal selam fln