eeeyaniii Kızlarrrr heyecanlıyım ilk defa evimde yemek pişirecem kaynanamla yiyorduk düne kadar. Eşim artık ayırmak istedi sen kendin yap dedi.(dün biraz tartışma yaşadı annesiyle) Bugüne kadar da pek çok girişmedim okuldu iş hayatıydı bir de yapan var zaten diyerekten rahattım. Akşama ne yapabilirim? Kaynanam da sarma sarıyor şimdi kendi henüz yemeğeceğimizi bilmiyor beraber ama ben yine de yapacağım.
TombulHatun eeeyaniii çok haşıe neşir değilsen hafif ama lezzetli bir menü belirle zorlama kendini, kremalı körili tavuk, pesto soslu makarna, yafa fırında tavuk patates pilav, yanına çorba salata gibi
Pinkoooo eeeyaniii senin adına sevindim zamanında bizde beraber yapıp yiyiyorduk ayırınca o kadar sevinmistimki 🥰 Benim menüm karnıyarık,pirinç , cacık 🌸
yeso eeeyaniii benım menümü yazayım fikir olsun et kavurma pilav salata tatlı olarak hazır alcak eşim kadayıf. 👍 pratik kolay bugün bısey yapmak ıstemedım 😂
Elisam2022 Benim menü tavuklu pilav, salata, ayran,turşu falan. Sana da fikir olsun. Elinde ne var bilmiyorum malzeme olarak ama tavuk sote, pirinç pilavı olabilir. Bezelyeli tavuk olabilir, patatespureli kofte olabilir. Tas kebabı olabilir
eeeyaniii Elisam2022 şimdi kaynanam sarmadan illaki yollar ona göre bir şeyler düşünelim 😂 pirinçsiz olsun
TombulHatun eeeyaniii yapa yapa geliştirirsin kendini, fırında tavuk patates hem lezzetli hem kolay yanına bulgur, pirinç makarna hepsi olur, kv sarma gönderirse bi çorba salata bile yeter 😂
eeeyaniii TombulHatun Yukarda yiyeceğimizi söyledim sarma yaptım dedi biz yukarda yiycez eşim öyle söyledi dedim. Gönderecekler bir tabak 😂 tam da gebelik dönemine denk gelmesi birazcık şeey oldu ama hallediceem 😂
eeeyaniii bukii27 kanka söyledim yukarı kaçtım şimdi 😂 birazdan aşağıda kaos yaşanacak sjsjdjd 🫢 başım ağrıyor hiç kaldıramam şu an
Cicikiz eeeyaniii hahahahah 😂😂😂 yukarı mı kaçtın hemen kahkaha attım kız baş başa yemek yiyin evinizde çocuk olana kadar kız arada inersiniz hep hep yapınca insan cidden sıkılıyor biri yapsa da çağırsa diye bakıyor
TombulHatun eeeyaniii oh göndersin iyi olmuş boşver az az yap baktn miden bulanıyo yapma ama kendi evinde ol mis gibi, kendi evinde soğan ekmek bile yesen daha tatlı
eeeyaniii TombulHatun evet gerçekten adam akıllı kaossuz sıkıntısız bir şekilde yemek yemek istiyorum. Zorlamadan kendi yapmaya çalışacağım bir şeyler 🥹🥰
yeso eeeyaniii bu arada bizde hepbirliktw yiyorduk sonra ben bi gün evımde yaptım sormadı da neden yaptın gelmedin herkesin zevkleri farklı sonuçta . Bısey demek zorunda degılsın sorarsa da eşim öyle istiyor de geç 😂
karamelek90 eeeyaniii bizdede tavuk tantuni var patates kızartması salata çorba henüz bulamadım ne yapsam ☺️
Susunbebekuyuyo eeeyaniii geçen gün annemler iftara geldiğinde çok fazla pide almıştık buzluktan onları çıkartıp pide pizza yapıcam yanınada kahvaltılık çıkartırım çay demlerim mis içim şişti ana yemekten 🤣
yeso Susunbebekuyuyo valla yarın ben de öyle düşünüyorum pide ve ayran sadece. Pideyi ben yapmam eşim fırında yaptırıyor ayranı da alsın ben sadece salata yapayım🤣