sadbarbie Pinkoooo paylaştım linç yemem umarım birde onlarla uğraşmak istemiyorum gidip bulaşıklarımı yıkıyayım geleyim
dnz23 Etipetito ben aşırı iştahlıyım ya tokken bile yerim bir de şimdi ramazanlık bize gelen oluyor biz gidiyoruz herkes döktürüyor 🥹 saatlerce aç kalınca yedikçe yiyorum iftardan sahura kadar ağzım boş durmuyor 😂😂
ESMERBOMBA_ Pinkoooo yok ay hepsi göbeğimde birikmiş orantılı değil yaa gbek ve kalça çalışmam lazım diğer tarqflarımdan memnunum
ESMERBOMBA_ Pinkoooo yani ama bak öyle kişiler tanıyorumki 5 6 çocuk annesi doğumdan sonra yine eski haline dönüyo biz niye damperli kamyon gibi oluyoz lan imreniyorum vallahi instadan özden özdoğana bi baksana kadın 6 bebesi halada çıtır manken maşallah
Artemisss ESMERBOMBA_ bazıları metabolizmasından dolayı bazıları da durumunun müsaitliğinden dolayı rahatça eski haline geliyor sjdjkdlss biz anca emek verelim diyet yapalım 😂😂
Pinkoooo ESMERBOMBA_ evet biliyorum o kadını 😂 aşko bende anlamıyorum 5 kilo fazlam var benim versem rahatliyacam veremiyorum 😕
Etipetito dnz23 Kız sen benmisin acaba🤔😂😂bu kadar mi benzlerik.olur bak ben şuan sahurda bir bardak süt 3 hurma yiyorum başka da.hiç bişey yemiyorum aşırı tok.tuuyor ve iftarda da dikkat etmeye.çalışıyorum sende bi dene umarım görürüz faydasını 🥰
Artemisss Pinkoooo vallahi ben biara fena verdim doğumda 81 bulmuştum da şu an 60 62 arası gelip gidiyorum tabii boğazımı tutamadığım için 65 leri görüp tekrar bir iniş oluyor böylesi de çok sağlıksız işte al ver al ver 😂🫢🫢
Pinkoooo Artemisss ben doğumdan sonra 10 kilo verdim ama eski halime bir türlü dönemedim 5 kilo fazlam var 😂