yeso bukii27 bilmiyorum aşkım çok özguvensizlik var bende özellikle şu son 2 yıldır ne gıysem yakıştırmam hıc bıseyı beğenmiyorum yakışmıyor sanki ne giysem 🥹
melaykeeee Deletedmom_18 fikrini değerlendiricemm aşkım. Bide boyum uzun ya kısa topuk tercih ediyorum sanırım sen modelini kasdediyorsun 😍
MedavikPastam melaykeeee Ay seninkiler harikaaa ben biraz basenliyim pantolon giyemiyorum zayıf olsaydim hemen alırdım bundan😍
melaykeeee MedavikPastam bende basenliyim asıl basenli kadınlara bu tarz takımları çok yakıştırıyorum zayıf popoda kuru değnek gibi duruyo bu takımlar😂 biraz popo olacak ki pantolon şekillensin aşkım ksjsjsjjd
yeso melaykeeee ayy çok guzelmişşşş ya güle güle giy balım ❤️ bi göz atayım bende çok hoşuma gitti ❤️
melaykeeee yeso at aşkımmm kendine bidaha öyle deme özgüvenim yok diye 😍😍 her kadın güzel ve kendine özeldir ❤️
yeso melaykeeee şaka yapıyorum kız fiziğim güzel sadece biraz kiloya ıhtıyacım var yoksa popom dik var yani kuru değilim 🤣 sanırım atletik vücut yapısına sahibim kum saati olmak ısterdım 🤩