burcu21 erkekler mas. yaparsa ya peçeteye veya klozete boşalırlar😅peçetedeki farklılık da anlaşılır yani, sonuçta çöpleri ben çıkarıyorum dışarı😂 klozete akıtsa zaten, telefonla savaş oyunu yerine farklı ses duyarım 😅😂😂savaş sesi, o sesi asla bastıracak düzeyde değil, hem oyuna sinir olup arada küfürü basıyor, e sinirli bir şekilde o işi de yapamayacağı için😂😂😂hahahahha😂😂ayy hiç detaylı düşünmemiştim bu zamana kadar bak, ama emin oluşumun tüm nedenleri sıralandı😅😂
Ya bizde iş konusunda çok problem yaşadık, nişanlıyken, evliyken ama sonra bir adım attık, baya borca girdik, çevremizden ailemiz destek çıktı falan derken… Hem de piyasada zaten asla zarar edecek bir iş değildi. Eşimin malaesef saatleri çok uzun yaz-kış. Ama yoruldular için yazın değilde kışın dinlenme süresi daha fazla. Yazın zaten yorgunluktan evde kaldığı günü uyuyarak geçiriyor öğlene kadar. (hatta biz uykuyu seviyoruz, öğleden sonra 1-3 arası uyanıyoruz) 😅😂neyse çok dağıttım konuyu ama işte böyle anlarım yani anlayacak olsam.
Sizinde umarım işleriniz yoluna girer, eşinizin saatleri oturduğu bir döneme kavuşursunuz.
Bu arada sormadan edemeyeceğim, neden kv ile oturuyorsun? Genelde burada hep birlikte oturan kişiler sorun yaşayabiliyor. Umarım sen iyi anlaşabiliyorsundur. Bizde altlı üstlüyüz ama hiç karışmazlar bile. Ben iyi de anlaşıyorum şükür. Bizimkiler böyle olmasa ben aile apartmanına gelmezdim😅😂😂Bir de tabii sağlığım içinde aile apartmanında olmam iyi oldu.