m123 Eşim saglikci 1 gün çalışıp 2 gün evde oluyor. Şehir merkezinde yaşıyorduk eşim ilçeye çalışmaya geliyordu. Büyük bi borca girdi borsada para kaybetti. İlçeye yerleştik daha ucuz yol parası da olmasın diye. Şehir merkezindeyken asla benle vakit geçirmezdi market var abisigilin hep tatilinde oradaydı annesinde otururdu falan. Ben cocuklarla öyle kalırdım kavga etsem fayda etmezdi. Neyse diyor ki oğlumuzun okul döneminde 2 sene sonra falan il e geri dönmeyi düşünüyorum diyor orda eğitim daha iyi olur diyor. Saçmalama dedim kafası çalışırsa burda da başarılı olur dedim. Sonra diyor ben markete gidemiyorum diyor burda hiç bisey yapamıyorum diyor o kadar sinirim bozuldu ki resmenn benle geçirdiği zamanı boş zaman sayıyor. Çok sinir oluyorum ailesi orda diye burda içi rahat etmiyor. Dua ediyorum hayırlısı için ama eşimi nasıl öncelik ailesi olduğuna ikna ederim davranışlarımla yada ben burda mutluyum mesajı nasıl veririm. Film falan izliyoruz takılıyoruz ama işte demek ki tatmin etmiyor. Adamı öyle bi rahata alistirmaliyim ki amannn iyi burası kalayım demeli üşenmeli tekrar gitmeye gözü yememeli. Tatillerinde gidiyorsun işte diyorum bide her zaman gidemiyorum diyor bana e zaten her gün gitmeni ben istemiyorum diyorum ben istiyorum diyor para alıyorum diyor. Para alması da var ama asıl ailesi görmek amaç. Allah akıl fikir versin cok sinir oldum ya çıldırcam. Bide il deyken kendi babam bile sinir olurdu her gün nereye gidiyor eşin neden gidiyor abisine ailesine diye. Yine o günlere dönmek istemiyorum
yeso m123 canım anacı erkek zor bende uğraşıyorum ama ne fayda eve gelmeden anasına uğrar işe gitmeden uğrar alt katımızda oturuyor bıde sürekli beraberler zaten bısey alınsa bısy olsa ilk ona danışır yanı hemen hemen herkesin başında var bi anacı erkek anaları gittimi rahatlarız anca 😵💫😂
Eskobar m123 e uğraşma bırak gitsin anasının evinde otursun bi tane çanta hazırla haftalık gelir hatta onada gerek yok güzelce bi valiz hazırla🙄
m123 yeso onlar gidene kadar iş işten geçecek ya. Bi diyorum çocuklar biraz daha büyümüş olacak bosver naparsa yapsın o kadar zorlanmazsin artık diyorum bi her gün sabahtan akşama orda olmasını yine kaldirabilir miyim diyorum
Mihrimahnur Rabbim ferahlık versin bacı. Şey diceö aranızda samimiyet nasıl mesela bizde gurbetciyiz birbirimize düşkünüz uzun yıl sevgili kalıp evlendik belki onun etkisi vardır aranızdaki bag nasıl yani naz niyaz işliyormu eşine sence ordan yürüsen
m123 Mihrimahnur aramızda pek bağ yok eşimin tek bağı ailesiyle. Annesine babasına kardeşlerine ölüyor mutlu onların yanında ama benle bisey yapmıyor gibi boş geçiyor gibi lanse ettiriyor. Aramızda bağ olmasa bile ben onun eşiyim artık evlendi ailesinden soyutlanmasi gerek biraz ne demek her gün markete gitmem lazım ya çıldıracağım resmen. Ben her gün gitmeni istemiyorum dedim ben istiyorum diyor çok haksızlık yapıyor bana önceliği ben olmuyorum. Biz görücü usulü evlendik kaynanam çok kötü bi insan ara bozar bende ona boyun eymedigim için eşim anneme saygısız davrandın bilmem ne diye etiket yapıştırdı yapıştırsın onun için yalakalık yapamam bana neler yapan insana. Beni sevdiğini düşünüyorum ama bastıramıyorum annesine olan aşkını
Mihrimahnur Yada güzelce konuşsan konuşmuşsundır gerci ama işde ilçedeyiz imkanlar kısıtlı ben senin için burdayım seni sevdiğim için vs. filan desen hani nebilim
Mihrimahnur Sende gidiyormusun ailesine gittiği zaman yada ildeyken hep giderdi diyorsunya sende gidermiydin
m123 Mihrimahnur canım her allahin günü kahvaltıdan sonra çıkıp ta akşam ezaninda eve giriyordu bu adamın tatil günü bide düşün nasıl gideyim onla her gün arada gidiyordum. Annesiyle abisi yani market yakın annesini görüyordu dükkanda yardım ediyordu eve geliyordu zaten maddiyat yoktu araba vs yoktu benle aktivite sıfır di ben akşama kadar 2 çocuğa bakardım hiç demezlerdi sen evine git çocuk yeni doğdu yardım et hakkımı helal etmiyorum oruç ağzımla Rabbım iki büklüm etsin kaynanami
Mihrimahnur Aslında bu duruma ailesi nasıl bakıyor oglum heegün hergün ne geliyon karın cocukların evde filan deseler belki ceki düzen verir ama onuda kim dicek hoşlarına gidiyordur bence gitmeleride
m123 Mihrimahnur yok asla demezler gelmediğinde bugün gelmedin ya diye arardı kaynanam. Evde benle olmasını veya gezmeye gitmemize falan deliriyor kadın. İlçeye taşınacagız deyince kavga çıkarmış eşime tartışmalar niye gidiyorsun diye düşün artık adam borçtan gitti maddi durum onu gerektirdi sanane dimi. Her işini yaptırcak her gün yanında olmasını isteyecek onsuz gezmeye gitmemize tahammül edemeyecek ya taşinacagiz diye kudurdu. Şimdi de ben geri dönmek istemiyorum ya
m123 Mihrimahnur aşırı zevk alıyorlardı tabi. Ben sıkıntı çıkarsam ooo kaynanam 4 köşe olur oğlum tabi gelcek sen yaygara çıkarıyorsun diye beni kötü ederdi
Mihrimahnur m123 tabi sen şimdi uzak olunca azda olsa rahatladın gerçi telefondanda yetiyordurcböyle yapan kadın aslında büyüklerin ön ayak olup söylemesi lazım bu durumu ama anne fena işte napcan ki bilemedim valla keşke bie faydam olsa
m123 Mihrimahnur saol canım yazman yeter 🥰 kim diyecek benim ailem de herseyin farkında ama diyemezler ki demez yani Babam olay buyur diye. Çocuğun okulunu bahane ediyor resmen ben sıkılıyorum annemsiz yapamıyorum demiyor da allahim sabır ver ya. Napabilirim bilmiyorum ya değişir mi bilmiyorum 1 sene olacak işte artık taşınalı. Yemeklere özeniyorum film falan izleyelim diyorum daha ne yapayım. Yeni evliyken bile afedersin o iş harici benle vakit gecirmezdi. Boş günlerinde hemen annesine abisine giderdi. 35 yıldır annesinin götünden ayrılmamış şimdi de canı çekiyor işte. Nasıl engelleyebilirim ailesini önceligi yapmasını sağlayabilirim 😔
Mihrimahnur m123 2 xicoxuk vermişsin değişse değişmezmiydi yani cocukla alakası yok kendi isticek kendi farkına varcal aile terapisi filan dicem amanneyim varda gitçem derler bizim ailedede var böyle
karamelek21 Eskobar 👏🤝 aynen katılıyorum, boşan demiyorum ama bir ters yüzünü göster yoksa daha çok çekersin bacım,bazı erkekler evdeki kadın nasıl olsa evde bir yere gitmez gözü ile bakıyolar,kendi keyfine hareket ediyorlar
m123 Eskobar onu d yapıyorum 4 gün tatil oluyor mesela bakıyorum kıvranıyor diyorum hadi sen git bi gez gel. Gidiyor bende kafamı dinliyorum gelince stres atmis bi şekilde geliyor o yönden iyi de işte benim dükkana gitmem lazım falan demesine sinir oluyorum sanki benle vakit geçiremiyor gibi. Şimdiden başladım demin dedim gel film izleyelim falan dedim izlicez akşam waffle falan yapcam yazın da gezer tozariz bilmiyorum unutur mu. Bunların yanında tepkimi tabi koydum sadece bunlarla olmaz ama işte annesi acayip gıcık büyü yapmış gibi böyle çok etkiliyor
m123 karamelek21 30 yaşında evlendik o yasa kadar annesinin her işini yapıyormus kız gibi 🤣 kışlık falan hazirliyorlarmis yani yeni evliyken abisi gile gidiyordu mesela görmeden edemiyordu. Buraya nasil taşındı diye şaşırıyor herkes
Pinkoooo m123 benimkide zamanında ana kuzusuydu aynı dairede oturuyoruz sabah işe giderken anenesine ugrardi akşam gelirken ilk onun kapısını çalıyordu oysaki ben eşimi kapıda bekliyordum ilk oraya gittimi hevesim kalmıyordu karşılamak için zamanla annesinin gerçek yüzünü gördü 3 yıldırda konuşmuyoruz annesiyle dmem o ki anne kuzusu erkekler evlenmesin tamam annendir seversin sayarsin da aradada gidersen ama hergün hergün insan kaldıramaz
m123 Pinkoooo eşim ana kuzusu kesinlikle ama boş günlerinde abisigilde çalışmayı para almayı seviyor stres atıyor o yönden sırf annesinde oturmuyor aslında ama yinede çok çektiğim için istemiyorum artık onu bile ya. Belki hayat pahaliligindan fikri değişir burda kira 10 sa merkezde 20 yani
Sevde_20 m123 ugrasma anacı anacıdır tavrını koy ben rahatsız oluyorum zırt bırt gitmenden esas ailen burda noluyo her gün gidiyosun hem illa gideceksek beraber gidelim de ne belli anasına gittiği benim aklıma takıldı mesela hergun gittigini pek emin olamadım ya yanlış anlama da benimkide aşırı duskun beraberiz ama hergun annesine gitmiyo sanki ya bence hergun bahane ediyo annesini takipte kal şekerim beraber gidin kek filan yap senle gelip gitmeyi ogrensin kafasına göre hareket edemesin ancak dominant bi karakter olursan başa çıkarsın diye düşünüyorum çünkü bizim evde de böyle sessiz kalırsam terör estiriyo
m123 Sevde_20 vala dedim canım ben istemem her gün gitmeni diye zaten 2 3 günlüğüne çalışmak için gönderiyorum daha ne falan dedim. Zaten en az 2 sene sonrası için konuşuyoruz naparım da değiştiririm fikrini bilmiyorum. Tatlısından böregine yemeğine yediriyorum evde hala anam diyor ya. Oraya gittiğine eminim canım abileri günlük veriyorlar gittigi zaman yevmiye gibi eminim yani