Kızlar merhaba normalde evlenmeden önce kayınbabamı çok severdim bana hep kızım der hiç bi saygısızlığını görmedim evlenip tavırlarını daha iyi görene kadar çok meraklı bir adam sürekli eşime mesaj atar herşeyi bilmek ister ilk evlendiğimiz zamanlar oraya gidiyoruz bu eşimi bahaneyle alıyor dışarı çıkıyor meğerse herşeyi öğreniyomuş benim ailem hakkımda bunlarıda eşimin telefonunda mesajlarda yakaladım.Bebeğimiz doğduğunda çalıştığım için ya kendi aileme yada eşimin ailesine yakın oturucaktık biz yakın olalım dediğimizde kayınbabam işte biz kızımızı (görümcem) evlendirince bahçemize yakın bi yerde ev alıp gidicez dedi. Eşimde bende bunun üzerine benim aileme yakın bi yere taşındık fakat ne zaman aileme gitsek pat arıyor bi bahaneyle dün akşamda sözde ailemi iftara çağırıcak eşimi arayıp siz müsait misiniz işte sonrada annene sor bakalım müsaitler mi diyor annemde ben bilmem baban izin alabilirse dedi eşime iki defa soruyor eşimde annem yine aynı şeyi söyledi sonrada tribe girdi eşim babasına net bişey söylenmedi diye babamda o sırada işte sonrada babanıda arıcam diyor dönüp onu arıyor babamda işten izin alamayacağını söylemiş ama tam cevap vermemiş. Bende ailemin bu tarz davete icabet etmesini istemiyorum doğru düzgün babamı arayıp çağırıcağına bizim orda oturmamızı hazmedemeyip sorun çıkarmaya çalışıyor.Ailemde hala sana yüklenirler üzerler canını sıkarlar eşin tavır yapar diye gidelim diyolar ama tabi onlarında bu duruma canı skıldı ne yapmalı sizce ?