zeytep brc12 yaptım, yaparım da😅😂 Alltaki kişi, hiç cinsel ilişki esnasında kendinizi videoya çekip, sonra izlediniz mi? (sorum pek de masum değil ama hahah idare et) 😂 (asla benlik olmayan bir şey soruyorum) 😂😅
Elisam2022 zeytep Ben cevap vereyim bari kimse yazmamış whdj evet daha önce birkaç kere cekmistik hemen sildik tabi ki durmadı telefonumda oyle bir görüntü. 🙈 Alttaki arkadaş kimsenin bilmediği ama içinde yatan farklı bir fantezin var mi?
BlackMambaa_ Pinkoooo Çoktan 😂 hahahah kocama dedim o ne dedi bilmiyorum diyince hemen araştırdım 😂 Işık yanıyor diyor takınca sksmdm
sadbarbie BlackMambaa_ post dışı soru sorcam neyin bar Hayatım düzene girmedi mi daha bende kötüyüm bu aralar özellikle kafam öyle dolu ki ne olcak ne bitçek nasıl olur bir fikrim yok 😞
BlackMambaa_ sadbarbie Aşkım şuanlık iyiz fakat aramız yine bozuluyor benimde kafam pek yerinde değil aramıza mesafe giriyor belki biraz da olsa düzeliriz bilmiyorum nasıl olucak halimiz be güzelim
BlackMambaa_ Üzülme güzelim Ya elbet birgün 😂 Şaka bir yana gerçekten üzülme bizim üzüldüğümüz kadar karşı taraf üzülmüyor buna emin ol herşeyi akışına bırak oluru varsa olur zaten zamanla takma kendine lazımsın sen sadbarbie
BlackMambaa_ sadbarbie Açsa iyi olurdu evet içini döker rahat ederdin biraz ama kapatılmış ne zaman açılırsa o zaman dök bana İçin her zaman dinlerim merak etme 🌸🥰